LA 40 FIRA, DE LES 4O HORES, RIPOLL

Ripoll 27, 28 I 29 de març:

UNA MICA MÉS AVIAT QUE L’ANY PASSAT, D’ACORD AMB EL CALENDARI DE LA PASQUA CRISTIANA

Aquesta nova edició de la 40 Fira, de les 40 Hores, la qual compta amb més de cent anys d’història, aspira a assolir els 30.000 visitants i per això comptarà amb una bona campanya de promoció per tal d’atreure visitants de tot Catalunya, a més del Ripollès i les comarques veïnes com la Garrotxa, Osona, l’Alt i el Baix Empordà, El Berguedà o la Cerdanya.

Tres dies en els quals Ripoll és un gran pol d’activitat amb el centre de la vila com a espai principal. Un any més, el centre neuràlgic estarà ubicat al Passeig de Sant Joan i al centre de la Vila, a més del Sector d’Automoció, el d’Emprenedors i noves empreses. L’Aparador del Comerç, la Mostra d’Entitats o les activitats d’Antiguitats, Editorials i Llibres, Productes del Ripollès, el Tastatast o la segona edició del CelebraFest, que l’any passat va tenir una molt bona acollida.

Amb tot, es tornarà a superar la xifra de 180 expositors, entre parades, carpes i estands i s’espera generar una bona xifra de negoci i de contactes comercials.

Ajuntament de Ripoll
Plaça de l’Ajuntament, 3
17500 Ripoll
972 71 41 42
www.ripoll.cat

Comparteix aquest article