PELS SEUS RACONS

La Seu és una ciutat amb més de dos mil anys d’història. Des de la construcció de la primera catedral, ja al segle VI, és la seu de l’important i històric bisbat d’Urgell. La ciutat d’Urgell ha tingut una activitat creixent que ha deixat innombrables signes dels diferents temps pels quals ha passat. Passejant pels carrers històrics del centre pots trobar multitud de detalls, racons i edificis monumentals que constitueix en una autèntica lliçó d’història des de l’època romana fins als nostres dies.

El patrimoni monumental de la Seu d’Urgell, amb la catedral de Santa Maria, única catedral romànica conservada íntegrament a Catalunya, el claustre i l’església de Sant Miquel i el Museu Diocesà, la situen entre les ciutats més importants de tot el Pirineu.

Deixa’t sorprendre i sigues testimoni dels dos mil anys d’història escrits pels racons de la ciutat.

PEL SEU PAISATGE

La Seu d’Urgell, ubicada al cor del Pirineu i centrada entre els dos parcs naturals més grans de Catalunya: el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí – Moixeró. Per això, aquesta privilegiada vila és un punt de sortida ideal per a visitar tots dos parcs i recórrer camins i senders. L’oferta et permetrà recórrer diferents rutes a peu o en bicicleta. Rutes que són de diferents tipus i nivells. De ben segur, n’hi ha una per a tu.

Deixa’t portar pel ritme natural d’aquestes terres i aquests paratges. Relaxa’t i gaudeix amb tots els sentits dels beneficis d’un entorn ric i privilegiat.