El més important: la cuina és extraordinària!
La dedicació d’aquest 5* es fa palesa a plats com el filet de cérvol a la brasa, el llobarro amb tallarines de calamar, el capó farcit amb 24 hores de cocció o el llom de turbot amb guisat de múrgoles. Sense oblidar els clàssics: l’escudella amb galets i pilota, el caneló de Sant Esteve… que aquí s’enlairen amb tocs de nivell com ara la beixamel trufada. Els xefs del CentOnze s’han esmerçat a dissenyar menús per als àpats de Nadal plens de sabor i de bon gust, que són dues coses diferents, però que aquí hi són. I fan servir producte de proximitat, literalment, ja que s’abasteixen a La Boqueria que està exactament a 111 passes de la seva cuina.
Aquí fruiràs un pla exquisit on celebrar els dinars o sopars de festes amb la família, els companys de feina o els amics. Viureu l’experiència ‘La Fête’, és a dir, que cada detall està cuidat, des del parament de la taula fins a la playlist seleccionada per Nouvelle Vague. I és que el restaurant CentOnze s’allotja a l’hotel Le Méridien Barcelona, l’hotel familiar i de negocis que desperta els teus sentits i on el bon tracte està sempre garantit.
Ja tens la destinació per als teus àpats de Nadal i Cap d’Any. Amb menús excel·lents a preu molt acurat, salons privats i a una ubicació privilegiada on pots practicar el voyeurisme de La Rambla (però apartat del xivarri). Fes genial la teva trobada, cita la gent que t’estimes al CentOnze.