En utilitzar aquest lloc, vostè accepta les Polítiques de privacitat i les Condicions d'ús.
Accept
Revista SortidaRevista Sortida
  • Inici
  • Tots els números
  • Especials
  • Punts de distribució
  • Contacte
Lectura: Cuina en estat pur, restaurant quirat amb Estrella Michelin
Comparteix
Notificació
Aa
Revista SortidaRevista Sortida
Aa
  • Inici
  • Alt Urgell
  • Alta Cerdanya
  • Alta Ribagorça
  • Andorra
  • Baix Camp
  • Barcelona
  • Berguedà
  • Cerdanya
  • Conca Dellà
  • Costa Daurada
  • Empordà
  • Garraf
  • Garrotxa
  • Girona
  • Lleida
  • Osona
  • Pallars
  • Pallars Jussa
  • Pla de l’Estany
  • Ripollès
  • Tarragona
  • Tarragonès
  • Terres de l’Ebre
  • Inici
  • Tots els números
  • Mapa de distribució de la revista Sortida
  • Contacte
Have an existing account? Iniciar sessió
Segueix-nos
© 2023 Revista Sortida. All Rights Reserved.
BarcelonaSortida 70

Cuina en estat pur, restaurant quirat amb Estrella Michelin

fa 8 mesos
Comparteix
Restaurant QUIRAT

Hi ha una revolució culinària en marxa, que duu la tradició a l’avantguarda. I una moda furibunda que està convertint els hotels de categoria en aixopluc per als restaurants més sofisticats. Tots dos fenomens toquen sostre al QUIRAT, el restaurant amb estrella MICHELIN de l’Hotel Intercontinental 5* de Barcelona.

Els seus plats fan memòria dels sabors més típics: botifarra, fricandó, caldereta, capipota, arròs de conill, postres de músic… Plats de cullera, de mar i muntanya, brous i cassoles que fan xup-xup; capgirats en receptes d’autor plenes de creativitat: ostra a la brasa amb botifarra del Perol i tàperes, pèsols del Maresme amb sopa de ceba i eriçó de mar, fricandó de ventresca de tonyina i castanya, capipota amb espardenyes…

L’artífex de la impactant proposta del QUIRAT és el Víctor Torres. Ha sacsejat el receptari català per elevar-hi “temporalitat i luxúria”, tal com ell mateix diu, valent-se dels ingredients de temporada i l’explosiva experiència gastronòmica que ofereix.

Algunes de les interpretacions de Torres s’han convertit en tals superèxits, que repeteixen amb variacions a la nova carta de primavera (dos menús degustació, el 18K amb 9 passis per 110€ i el 24K amb 13 passis per 160€). També és una constant l’exigència de la millor matèria primera, el producte de proximitat i l’equip de nivell. Destaca l’impressionant celler del restaurant, que conté més de 200 vins.

QUIRAT està fent d’aparador internacional de Catalunya. Visitants d’arreu s’enduen el tresor ja que es troba situat just darrere de la Fira de Barcelona a Montjuïc. I per això és més necessari donar-lo a conèixer al públic d’aquí, perquè nosaltres llegirem els matisos d’aquest relat que travessa els nostres fogons i sabors. Apunta’t al viatge. El Poble-sec és el barri del QUIRAT (i del Víctor Torres, que va créixer aquí), des d’on llueix i projecta la nostra cultura culinària al món.

Restaurant QUIRAT
Restaurant QUIRAT

A l’Hotel Intercontinental 5* Barcelona
Av. Rius i Taulet, 1-3
Tel. 93 426 22 23
quiratrestaurant.com
Instagram: @quiratrestaurant

Sortida 2024 04/04/2025 04/25/2025
Comparteix aquest article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Copy Link
Deixa un comentari Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser també t'agrada

BarcelonaSortida 74

Gaudeix ‘El Fantasma de la Ópera’ a Barcelona: darreres funcions fins l’1 de febrer

4 Min Lectura
Alt UrgellSortida 74

LA SEU D’URGELL EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES

4 Min Lectura
AndorraSortida 74

UNA EXPERIÈNCIA DE REALITAT VIRTUAL IMMERSIVA ARRIBA AQUEST NADAL A ANDORRA

2 Min Lectura
GarrotxaSortida 74

EL PESSEBRE VIVENT DE JOANETES

4 Min Lectura

Troba la revista Sortida

infografia-catalunya-actualizada

Subscriu-te a la nostra newsletter

Sigues el primer en rebre els articles més nous a l'instant!

Newsletter

Subscriu-te a la nostre web

Podràs guardar els teus articles favorits i seguir la lectura quan vulguis

SUBSCRIU-TE

Revista gratuïta de promoció turística i cultural. Informa de les novetats i els atractius culturals i turístics de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Cada edició té una tirada de 25.000 exemplars a tot color que es distribueixen en més de 2.000 punts de recollida a l’Alt Pirineu, Andorra i tota Calalunya.

 LLEIDA, TARRAGONA, ANDORRA I ALT PIRINEU
 GIRONA I ALTA CERDANYA
 BARCELONA
© 2025 Revista Sortida. Cadena Pirenaica