Els menús especials que ha elaborat el Restaurant La Glorieta de la Seu d’Urgell són ideals per a aquests dies de celebracions. El xef Albert Formentí fa bandera de la gastronomia de casa nostra renovada i sempre amb cura per triar el millor producte de proximitat. Per Nadal, s’ha esmerçat amb propostes que us deixaran ben satisfets.
Sent el gust per la tradició, pel dia de Nadal degusta a La Glorieta un menú amb ostres, foie micuit i pernil ibèric, i on no poden faltar la
típica sopa de galets amb pilota i el pollastre de pagès a la cassola. Per Sant Esteve, és clar, compta amb els canelons tan nostrats, seguits del turbot al cava o el filet de vaca amb salsa de tòfona i castanyes. I fent gala de la qualitat a preus continguts, pots reservar qualsevol d’aquests dos menús per 45€, postres incloses.
Per Cap d’Any el menú és ben copiós, amb amanida de llamàntol i fruites exòtiques, foie micuit, rap a l’americana i garrí amb salsa d’aranja; i es rematarà amb la millor entrada al 2025, amb raïm de la sort, gormanderies, cotilló i música. Tot plegat, per 120€, incloent vins i postres. I l’endemà assegura’t un Any Nou de bons auguris amb un menú sumptuós, que consta d’ostres, gamba vermella i cargols punxencs, foie micuit, llenguado o cabrit rostit. Total: 55€.
Per a les teves trobades familiars i amb amics, per rematar un dia de natura al Pirineu i fins i tot per endur a casa (consulta la carta de plats per emportar: des de canelons per 2,80€ fins sarsuela de peix i marisc a 30€ i més opcions com l’espatlla de cabrit o l’arròs de llamàntol), aquí tens la taula parada i un equip al teu servei, a La Glorieta, on celebraràs un Nadal rodó.
La Glorieta Hotel Restuarannt
Instagram: @laglorietahotel
973 35 10 45
Restaurant de Cuina Catalana.