Goja Rooftop, al Renaissance Barcelona Hotel

La terrassa Goja Rooftop, situada al 8è pis del Renaissance Barcelona Hotel, sorprèn els seus hostes amb una atractiva oferta gastronòmica, còctels innovadors, música funky i un disseny informal però modern.

Al capdavant de la graella hi ha el xef executiu Omar Gallego, que ha donat el seu toc únic als clàssics favorits de la cuina mediterrània amb una varietat de plats d’autor, especialment seleccionats per satisfer tots els paladars i que podran trobar a la nostra carta d’estiu. Ingredients frescos i de qualitat permeten fer combinacions infinites per gaudir d’un dinar o sopar saludable, saborós i divertit.

Goja Roofotp també delecta els seus hostes amb una varietat de còctels d’autor i combinats, perquè la creativitat es beu i es viu a Goja Rooftop Experience amb còctels com el “Latin Fashion”, “Welcome to the Jungle” o el “White Negroni”. Tot això mentre es gaudeix de vistes fins al mar o d’algun dels llocs més emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família o la Torre Agbar.

Els capvespres i les nits d’estiu a Goja Roofotp animen a clients i barcelonins amb experiències úniques i inoblidables a través del programa “Evenings at Renaissance” que promou els esdeveniments musicals, gastronòmics i d’entreteniment en general. Per celebrar la meitat de la setmana, acull fantàstiques sessions de Dj amb “Goja’s Sessions”, i per acabar la setmana, amb els ritmes dels 80’ i 90’ que fan ballar i cantar a més d’un.

Una experiència inigualable i el destí definitiu per relaxar-se o recarregar-se aquest estiu.

Goja Rooftopa l’Hotel Renaissance 5

Obert cada dia de migdia a mitjanit

Pau Claris, 122 (cantonada amb Consell de Cent)

Tel. 93 272 38 10

Comparteix aquest article