Endinsa’t als sabors de les muntanyes de la Costa Daurada

Tasta les muntanyes de la Costa Daurada. Sí, perquè els municipis de l’interior del Baix Camp t’ofereixen una cuina autèntica, rica en productes típics i plats tradicionals, regats amb el tresor de l’oli d’oliva. Prepara aquí les teves vacances gastronòmiques i de descoberta del territori.Els paladars gurmets gaudireu d’experiències de sucar-hi pa en aquests pobles, en diàleg amb la terra i la vida de pagès.

I de què parlen els paisatges?

Els avellaners, vinyes, garrofers, oliveres i conreus assorteixen de fruits, olis, vins i embotits, les receptes que trobareu als menús degustació dels restaurants i els encantadors hotels rurals. Per fer la teva escapada rodona, reserva una activitat que t’apropi als productors, estaran complaguts d’ensenyar-te la seva feina.

Fes tastos, passejades campestres i visites a masies, molins i cooperatives que et permetran gaudir de l’oleoturisme i el turisme rural, a més de que podràs comprar el producte sense més intermediaris, Denominació d’Origen directa del camp al teu rebost.A l’interior del Baix Camp s’hi respira un entorn natural fenomenal, amb serralades imponents i poblets entre horts i boscos.

I d’aquesta terra en treiem els fruits perquè quan vinguis els assaboreixis, amb la veritable flaire de la cultura i la gastronomia mediterrànies.

AGENDA D’ESTIU

Concurs Internacional de Gossos d’AturaPrades. 
Pastors catalans, bascos i francesos competeixen amb els seus gossos en l’habilitat per a tancar els ramats d’ovelles.1r diumenge d’agost

Festes de la Mare de Déu de la RieraLes Borges del Camp. 
Declarades Festa Tradicional d’Interès Nacional. Inclouen processons, espectacles pirotècnics i el Ball de Diables.Del 7 a l’11 de setembre

Centre d’Interpretació dels Fruits del PaisatgeRiudecanyes. 
Visita l’antic edifici i molí de la Cooperativa, per entendre com la gent del Baix Camp interior s’ha adaptat al territori al llarg dels segles i com l’ha treballat i utilitzat per progressar i per conrear uns productes que avui són reconeguts arreu.

Comparteix aquest article