Hotel Casa Ceremines, joia modernista

Habitació Casa Ceremines

Com pot ser que s’amagui una joia així en un carrer d’un poblet arran de l’Ebre, envoltat d’aromàtics tarongers. Com pot ser, et preguntaràs, que hi hagis viscut una experiència tan extraordinària. Descobreix tu aquest tresor, l’hotel modernista que enamora per sempre a tothom qui el visita.

Resulta ideal com a base d’operacions per a una escapada romàntica i de vida salvatge, ja que tens el Parc Natural dels Ports al davant. Et capbussaràs a la gran piscina del seu jardí exuberant, encara amb els camins i els paisatges formidables a la retina. Però quan et retiris a qualsevulla de les seves set habitacions trobaràs el repòs -i el pes frapant de cinc segles d’història-.

Els de la casa. El deliri per convertir-la en palau modernista el va projectar una família d’indians fa gairebé 150 anys i els actuals propietaris han esmerçat dues dècades per recuperar i restaurar els milers de detalls i mobles que acumulaven pols a les golfes. Fins a donar llum a aquest projecte afortunat, sumptuós als dormitoris, la biblioteca, la recepció i els salons; i de tracte exquisit.

Et proposem una manera diferent de viure el luxe, que ja gairebé no existeix. L’Hotel Casa Ceremines, un clàssic majestuós.

LGBTI+ FRIENDLY 
5/5 A TRIP ADVISOR
DISPONIBLE OPORTUNITAT DE COMPRA
Habitacions dobles des de 77€/nit

Hotel Casa Ceremines

Telèfon 977 47 36 64  /  609 15 50 77

c/ Teresa, 14 – Xerta (Baix Ebre)

casaceremines.cat

Comparteix aquest article