Le Védrignans, referent dels parcs d’oci i residencials molt a prop del Ripollès

En el cor del Pirineu cerdà, a poc més d’una hora de Ripoll, els parcs d’oci i residencials de Le Védrignans esperen a tot aquell qui vulgui desconnectar i lliurar-se a la comoditat, qui desitgi canviar d’aires descansar de debò, envoltat de la tranquil·litat que dona la muntanya. A tan sols dos quilòmetres de distància, tant si s’escull el Parc Le Védrignans, a Sallagosa, com El Pastural, a Err, el visitant hi trobarà el model de parc residencial que tothom voldria imitar.

Llogar un xalet en un d’aquests dos encantadors pobles de l’Alta Cerdanya significa gaudir d’una estància natural i autèntica en un entorn privilegiat, amb riqueses vàries: la fauna i la flora del Pirineu, indrets exclusius, reserves i banys naturals d’aigües termals i un llarg etcètera de sensacions i experiències plaents. Qualsevol temps és bo, ja que Le Védrignans obre tot l’any.

Tot i ser al bell mig de la natura, els parcs d’oci i residencials de Le Védrignans compten amb tot tipus de comerços i serveis a 300 metres. També es troben a prop del Puigmal i d’una zona aquàtica i lúdica. Els seus xalets són també un camp base ideal per sortir a fer nombroses caminades o passeigs en bicicleta de muntanya. I com a referents poblacionals, els parcs de Le Védrignans es troben també molt a prop de Font-romeu i Andorra, a banda de Puigcerdà, Llívia i tota la Baixa Cerdanya.

Le Védrignans

Parc Residencial Le Védrignans

9, Chemin de Védrignans

66800 Salagosa

El Pastural

36, ruta del Puigmal

Comparteix aquest article