Neda entre túnids, Tuna Tour

Submarinistes de Tuna Tour

Viu l’aventura de la teva vida al Tuna Tour! Descobreix l’única experiència al món en què és possible una trobada amb tonyines roges al Mar Mediterrani. Aquesta activitat adaptada a tots els públics et corprendrà. No saps què se sent quan et submergeixes a 20 metres sota el mar i t’envolten les tonyines, els peixos magnificents que poden arribar a mesurar més de 3 metres i pesar més de 600 quilos; fins que ho vius.

El Tuna Tour està avalat per Balfegó, la marca de tonyina roja que des de l’Ametlla de Mar ha revolucionat el sector a nivell mundial amb un model únic de sostenibilitat. El compromís mediambiental i social és tan intens que la companyia ha obtingut la prestigiosa certificació B Corp, prova de l’esforç autèntic per innovar i oferir un producte sostenible.

Perquè aquests peixos amb els quals et banyaràs són una espècie amenaçada per la sobrepesca. No pas amb el sistema de Balfegó, que n’assegura l’existència i el benestar animal. Tota l’activitat es sotmet a estàndards molt rigorosos i al respecte per la natura.

El Tuna Tour reflecteix aquest tarannà. Capbussa’t i dona de menjar a centenars de tonyines roges salvatges. Que malgrat que es trobin dalt de tot de la cadena alimentària de l’oceà, són d’allò més pacífics (només es cruspeixen peixos petits).

Aquesta incursió emocionant comença amb el didàctic trajecte en catamarà on els experts us explicaran curiositats de la vida d’aquests gegants del mar; i culmina amb una degustació.

Tria si et vols submergir fent snorkel (per a tothom, a partir de 5 anys) o diving (per als qui tingueu titulació submarinista Openwater amb 20 immersions). És una experiència per a totes les edats i en un entorn totalment segur, on anireu sempre acompanyats per un equip especialitzat que us farà sentir com peixos dins de l’aigua. L’aventura que et faltava per viure serà inoblidable.

Preu de catamarà, bany i degustació: des de 44€.

Nens de 5 a 10 anys: des de 19€.

Tuna Tour Experience

L’Ametlla de Mar (Baix Ebre).

Instagram: @tunatour

Facebook: @tunatourbalfego

tuna-tour.com

Comparteix aquest article