Amb AEDAS Homes, qualitat de vida a Vilanova i la Geltrú

Si una cosa hem après aquests anys és que volem viure millor. Volem una llar àmplia, lluminosa i que ens faci sentir vius. I per algun motiu, que ara t’explicaré, molta gent que vol una sacsejada cap a la millor qualitat de vida esmenta el mateix poble: Vilanova i la Geltrú.

Doncs aquí la promoció Milos d’Aedas Homes ha aconseguit la conjunció perfecta de comoditat, calma i ubicació. El confort d’aquests pisos dissenyats per al plaer, amb espais amplis i adaptats, piscina, solàrium i àrea de jocs infantils. La calma de que sentiràs la brisa del mar amb la platja a cinc minuts a peu i el parc de Ribes Roges al costat.

I la ubicació, ah, quin somni! Perquè a Vilanova i la Geltrú tens tots els serveis i també l’esperit de fer vida de poble. Una localitat amb personalitat i història. En tren o en cotxe, et plantaràs a Barcelona en un moment. Benvinguda, benvingut, al paradís per al teletreball: posa’t amb l’ordinador a l’assolellat saló o a la teva gran terrassa i els dies que vulguis desvirtualitzar aprofita les immillorables comunicacions cap a la ciutat.

Al barri de Mar, sector Illa Nova, es troba la promoció Milos. Que rep el seu nom per l’illa grega d’on prové la famosa estàtua de Venus. Ens inspira la Mediterrània, la bellesa, la serenor. És la deessa de la fertilitat, perquè aquí creixerà la teva família, a l’habitatge privilegiat fet amb materials de primera, disseny elegant i racional i espais plens de llum, amb terrasses de fins a 61m2. El teu castell de benestar, des d’on podràs connectar-te al món.

I si estrenes la teva llar, que sigui la millor. Aedas Homes s’ha consolidat com una de les promotores de més prestigi i sostenibilitat. Aquí ho demostra amb la garantia de màxima eficiència energètica, amb vidres dobles i ventilació autorregulable de flux simple, aigua calenta per aerotèrmia i preinstal·lació per a càrrega de cotxes elèctrics. Imaginar el teu futur aquí és tan fàcil!

PROMOCIÓ MILOS

Habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb garatge i traster.
Terrasses de 19 a 61 m2.
Des de 325.000 €.
C. de la Boia, 11 / c. Any dels Negats, 12. Vilanova i la Geltrú (Garraf).

Oficina de venda

Av. Lluís Companys amb c. Pere Jacas, 31.

Tel. 93 595 10 64

aedashomes.com

Comparteix aquest article