Viu la muntanya en BTT Naturland Bike Center

BTT Naturland Bike Center

Si t’agrada la natura i ets un enamorat o enamorada de la bicicleta, aquí tens la combinació perfecta que et farà viure emocions a dojo, el Naturland Bike Center.

No podries triar un millor paratge, estàs al centre d’activitats outdoor d’Andorra creat per fer-te sentir experiències inoblidables durant tot l’any. Naturland t’ofereix més d’una dotzena de camins de tots els nivells en més de 70 km de rutes. El magnífic entorn pirinenc fa de marc a la teva aventura. Enfila’t fins dalt d’un pic espectacular i practica un descens tan exigent i tècnic com vulguis, travessant boscos i corriols.

Entre el ventall de recorreguts per on pots pedalar, dissenyats el màxim de respectuosos amb l’entorn natural, hi trobaràs tota mena de terrenys i desnivells. Diverteix-te als circuits i zones de perfeccionament tècnic com l’Skill Zone, la Jumping Zone o el Pump Track; i a més, a l’espai especial infantil, la Kids Zone, els més petits podran iniciar-se amb les pushbike.

Accedeix a un dia sencer de diversió amb el Bike Pass de 15€ (nens des de 5€), o el lloguer d’ebike amb ruta guiada inclosa per 70€. El Bike Pass inclou els serveis de shuttle, accés a rentat de bici i taller mecànic exprés. També pots triar el Bike Pass de temporada, ja que segur que quan vinguis, voldràs repetir.

Obert de juny a octubre els caps de setmana (el juliol i agost a diari), el Bike Center de Naturland t’ho posa tot fàcil. Puja còmodament mitjançant el shuttle remuntador cap a la cota 2.000 o lloga una bicicleta elèctrica que inclou ruta guiada. I per recuperar, passa per La Cervesera per degustar les millors carns a la brasa, o si prefereixes cuina de muntanya, la Borda de Conangle és el teu restaurant.

El proper cop que pugis a Andorra, no deixis de visitar el Bike Center de Naturland, segur que et sorprendrà.

Naturland

800 hectàrees de muntanya i activitats.

Ctra. de la Rabassa, km 8

Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra)

Tel. (+376) 741 444

naturland.ad

Segueix-nos: @naturland_bikecenter

Comparteix aquest article