Cambrils que bé que et prova

Posta de sol Cambrils

Respira ambient mariner a Cambrils. La localitat més dolça i gastronòmica de la Costa Daurada t’ofereix experiències en família en un entorn molt cuidat, a la platja, al barri antic i als parcs. Aquest estiu, viu dies deliciosos a Cambrils.

Mares i pares podeu fer vacances gràcies  al segell Destinació de Turisme Familiar i els serveis certificats per l’Agència Catalana de Turisme, que estan adaptats a les necessitats de les famílies amb nens i nenes. Aquí vens amb la garantia de fer vacances segures. I la mainada… ah, la mainada què vol?

Divertir-se al costat del mar! Els més menuts disfruten en gran a les platges d’aigües tranquil·les i poc profundes de Cambrils, a les més de 70 zones de jocs, als oasis de palmeres o practicant activitats aquàtiques. Cada dia, una aventura. I tu també t’ho passes bé amb ells, duent-los als cavallets o anant a veure els espectacles infantils que es celebren per tota la vila durant l’estiu.

És l’època de les bicicletes… I compte, que a Cambrils us podeu moure de moltes maneres: en trenet turístic, en caiac, en paddle surf… Però el transport més alegre de l’estiu té timbre i dues rodes i la localitat està plenament dotada perquè la recorreu en bici. Podeu desplaçar-vos per totes les platges o apropar-vos a veure ocells des de la passarel·la sobre la riera de Maspujols. Teniu més de 25 quilòmetres de carrils bici al llarg del poble.

Cambrils és turisme familiar. I per a tu, la parella i els amics, també és tradició, cultura, tranquil·litat i bona taula. Recorre el passeig marítim i el barri antic, embolcalla’t per l’ambient romàntic dels carrers empedrats i els reclams dels seus comerços singulars i atorgueu-vos un homenatge als excel·lents restaurants del municipi, premiats i plens de sabors, amb tapes d’autor, cuina d’avantguarda i típica de pescadors. No en va us trobeu a la Capital Gastronòmica de la Costa Daurada.

Si us ho heu passat bé amb totes aquestes propostes, ja només us queda una última cosa a fer. Prendre un gelat al barri mariner. Sentint el sol i la brisa, mirant l’horitzó i les onades, tancant els ulls i pensant: “aaah, Cambrils, que bé que em prova”.

Cambrils Turisme

@cambrilsturisme

cambrils-turisme.com

Comparteix aquest article