Torna la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Havaneres Palafurgell

Enguany la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell arribarà a la seva 57a edició. Arjau, Els Cremats, Les Anxovetes i Peix Fregit seran els 4 grups d’havaneres que actuaran al damunt de l’escenari situat a la plaça del Port per a la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. D’altra banda, l’artista convidada serà Mariona Escoda.

Escoda va ser la guanyadora de la primera edició del programa Eufòria de TV3, on es va donar a conèixer. La cantant i compositora ha estat guardonada amb el premi Enderrock a la millor artista revelació de l’any 2022 i el Premi Gaudí Gresol 2022 a la música. I ha col·laborat amb artistes com Josep Carreras, Miki Nuñez o Joan Dausà, entre altres. Vinculada al món de la música des dels cinc anys, es va formar en violí, piano, cant clàssic i cant modern.

El cartell de la 57a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Per a la realització del cartell s’ha utilitzat la imatge de Calella de Palafrugell del nou marxandatge disponible a les oficines de turisme, que es va estrenar a finals de març. D’aquesta manera, s’aprofiten sinergies i es reforça la marca del municipi i la imatge amb la qual s’identifiquen elements del nostre territori. La il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal és la creadora del cartell i de les diferents il·lustracions del marxandatge.

Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

T. 972 300 228

turisme@palafrugell.cat

www.havanerescalella.cat

Comparteix aquest article