Festival del Comte Arnau 2024

Live Choir

Música i cultura a l’estiu, a Sant Joan de les Abadesses

El Festival del Comte Arnau és una proposta cultural d’estiu que us apropa la música, el teatre i la història de la nostra vila en format menys habituals.

Conferència a càrrec del professor i investigador Pere Quer i Aguadé (UVIC-UCC)

Dissabte 6 de juliol  |  18 h 

Palau de l’Abadia  |  Gratuït

Conferència que intentarà presentar una reflexió des de diferents punts de vista al voltant de la relació que es pot establir entre els llocs i el patrimoni literari, amb exemples propis i forans, i relacionar els diferents aspectes tractats amb Sant Joan de les Abadesses i altres llocs de la llegenda del Comte Arnau, pensant en aplicacions concretes, possibles o ja existents, en l’entorn de Sant Joan de les Abadesses i el Ripollès.

Live Choir

13 de juliol  |  22 h 

Claustre del Monestir  |  15 €

Live Choir, primera agrupació de gòspel-funk a Catalunya, fusiona el blues, el soul i el funky afroamericà. Influències de grans autors com Kirk Franklin i Aretha Franklin. Temes com ‘Oh happy day’, ‘This little light of mine’. Ofereixen una experiència musical enèrgica i vibrant que ha fet que la banda guanyi un prestigi internacional d’allò més merescut.

MÚSICA I CULTURA A L’ESTIU, A SANT JOAN DE LES ABADESSES

Antònia Font

Dissabte 20 de juliol  |  22 h

Claustre del Monestir  |  20 €

La mítica banda actuarà a Sant Joan de les Abadesses (El Ripollès), més de deu anys després que ho fes per primera i única vegada. En aquest cas, però, serà una ocasió única per veure en directe un dels grups més emblemàtics de la música catalana en un format molt diferent, en una proposta de petit format per viure la música dels mallorquins de ben a prop, sense grans aglomeracions i en un escenari ben especial, el claustre del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

Sergi Carbonell – Crisàlide

Dissabte 27 de juliol  |  22 h

Claustre del Monestir  |  15 €

Com una larva que es converteix en crisàlide i que acaba esdevenint en un final preciós en forma de papallona, de dins cap a fora. Així és com el cantautor Sergi Carbonell, exmembre de l’enyorada banda Txarango i culpable d’algunes de les cançons del seu popular cançoner, simbolitza tot un estat de transitorietat i ens explica a l’EP Crisàlide, que res és permanent excepte el canvi. 

ALTRES ACTIVITATS 

Cercant les petjades del Comte Arnau

Una passejada nocturna que ens descobreix els camins que recorria el comte Arnau pels voltants de Sant Joan de les Abadesses. Durant el recorregut hi haurà l’oportunitat de conèixer una part de la llegenda del comte Arnau. Per a participar en aquesta activitat és obligatori l’ús de calçat adequat i un lot o frontal.cer. Consuleu les dates de les visites i feu la vostra reserva a turisme@santjoandeles Abadesses.cat.

El dolç del comte Arnau

Endolciu la vostra estada al festival amb El dolç del comte Arnau, inspirat en els receptaris de la cuina medieval. Podreu degustar-lo a les fleques i a les pastisseries de la vila.

Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses

Plaça de l’Abadia, 9

17860 Sant Joan de les Abadesses

972 72 05 99

santjoandelesabadesses.cat

Comparteix aquest article