Batec BTT campionats del món UCI de BTT a pal Arinsal

CAMPIONATS DEL MÓN UCI DE BTT A PAL ARINSAL

L’espectacle dels Campionats del Món UCI de BTT arriba per segona vegada aquest estiu al Principat d’Andorra i ja pots marcar al calendari les dates d’una cita increïble, del 26 d’agost a l’1 de setembre.

Per a tots els amants de la bicicleta, aquests seran dies molt intensos.Més de 700 riders competiran a les diferents disciplines que acull l’esdeveniment. Fins a cinc modalitats: Cross-country olympic, Cross-country short track, e-Bike, Cross-country Relay i Descens. Entre els participants podrem veure els flamants medallistes olímpics, que vindran just després dels Jocs de París. Els millors especialistes es jugaran el títol de Campions del Món a Andorra. L’emoció està garantida!

En aquests Campionats hi ha dos protagonistes i els organitzadors ho tenen ben present. D’una banda els esportistes i amb ells, donant-lis caliu, el públic. Es preveu que hi assistirà la xifra rècord de més de 80.000 persones, per al gaudi de les quals s’han preparat moltes activitats i animació perquè visquin una experiència sensacional al llarg de tota la setmana. I amb les màximes comoditats, com ara els accessos fàcils a través de remuntadors i servei de busos. A més d’altres propostes vinculades al món de les dues rodes, com l’exposició sobre els Campionats i Copes del Món al Bicilab d’Andorra la Vella (inauguració el 27 de juny), jornades, tallers i bicicletades ambientades en la temàtica de la competició. I per als més menuts, un any més es durà a terme la Kids Rider Bike, una trobada per a nens de 2 a 5 anys el 30 d’agost on sentiran les mateixes emocions que els campions.

Aquestes proves mundials UCI de BTT es celebraran al sector Pal Arinsal de Grandvalira Resorts. Un esdeveniment impressionant que consolida la posició d’Andorra com a gran destinació per als aficionats i professionals de la MTB. 

No et perdis aquesta oportunitat.
Aconsegueix la teva entrada entrant a:
tickets.palarinsalandorra2024.com

Campionats del Món UCI de BTTDel 26 d’agost a l’1 de setembre de 2024.

Pal Arinsal (Principat d’Andorra).

palarinsalandorra2024.com

Comparteix aquest article