L’experiència de compra total Epizen

Epizen s’ha convertit en la icona que dona la benvinguda als visitants tan bon punt creuen la frontera d’entrada a Andorra. Aquest centre comercial, el més gran del Pirineu amb 60.000 metres quadrats de botigues i aparcament, aplega nombrosos negocis de moda, esports, roba per la llar, tecnologia, complements, alimentació i restauració. Tot plegat, sense perdre de vista els diferents serveis per gaudir d’una experiència de compra integral.

A peu de carrer, el gran hipermercat de dues plantes de Carrefour Epizen ofereix més de 36.000 referències diferents en alimentació, begudes, un gran assortit de xocolates, productes d’higiene personal, articles per a la llar, bricolatge, tabac i una gran quantitat de mercaderies a preus imbatibles.

Pel que fa a la moda, les marques Lefties i Sprinter ofereixen tot allò necessari per anar ben equipat sigui quina sigui l’ocasió, des de vestits de tot portar fins a roba especialitzada per als amants de l’esport. Un altre dels grans atractius d’Epizen és l’oferta que IO: Electro& Home disposa a la segona planta. Aquest establiment especialitzat en la millor tecnologia de consum i de la llar presenta els millors preus d’Andorra i Catalunya. Compta amb marques líders en el seu sector i ofereix un gran ventall d’articles. Per als més curiosos, la zona gamer Razer, la més gran del país, disposa de 12 sets totalment equipats on posar a prova els nombrosos accessoris i complements de la firma. Un espai on els gamers poden jugar una estona als videojocs que marquen tendència com Fornite, League of Legends o Valorant.


La restauració, un dels altres plats principals d’Epizen, compta amb diversos establiments com el restaurant Bon Appétit, ubicat a la primera planta, on poder fer qualsevol àpat dins l’horari de cuina (de 9 a 20 hores) o un menú calent al bufet (de 12:30 a 16 hores). Les hamburgueses i patates fregides del restaurant McDonald’s amb el seu espai McCafè és una altra de les opcions gastronòmiques d’Epizen.

Ho trobaràs a la Ctra. General d’Espanya, km 3 a Sant Julià de Lòria. Obert tots els dies de 9 a 21 h i amb aparcament gratuït. El teu destí a Andorra.

Comparteix aquest article