Un festival en harmonia amb la natura i la millor música del moment

La segona edició del Festival Harmonia se celebrarà els propers 28 i 29 de juny de 2024 a La Parada del Jonquer de Les Planes d’Hostoles, a la porta sud del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Seran dos dies de festival en plena natura. Podràs de venir-hi d’acampada o camper gratuïtament, en un espai sense barreres, apte per a tothom que vulgui gaudir de la bona música. 

Les dues nits de concerts comptaran amb els millors artistes i grups catalans del moment, encapçalats per Stay Homas, Figa Flawas, Triquell i Lildami com a caps de cartell entre més d’una vintena de concerts, destacant Ginestà, Sara Roy, Ven’nus, Yung Rajola, Habla de mi en presente, Les Que Faltaband, Di-Versiones i Hotel Cochambre.

Pel que fa a la proposta de dia, el dissabte 29 de juny se celebrarà l’Harmonia Kids, el festival familiar en la diversitat, una proposta lúdica i artística per a tot tipus de famílies i públics. Hi haurà música, circ, tallers, jocs i altres instal·lacions, amb les actuacions de Mireia Miracle, Fer Catastrofer, Ton Muntané, Els Atrapasomnis i Xaranga Damm-er, a més de l’escenari emergent, amb les actuacions d’artistes novells.

Harmonia Kids vol ser l’espai, el més natural i real per a tothom, on viure i conviure en “harmonia”; compartint moments en què tots i totes poden participar en el  joc, en la música, en el circ, en l’oci i el lleure, des de la diferència, enriquint-se mútuament com a individus i com a societat.

Accessibilitat, participació, solidaritat i cohesió social, son els principals valors del Festival Harmonia.

La venda d’abonaments i entrades d’un sol dia els podeu adquirir a harmoniafestival.cat. I si ets un jove de 18 a 30 anys, l’abonament de tot el festival, previ registre a culturajove.cat, et sortirà per tan sols 15 euros.

Festival Harmonia

Harmoniafestival.cat

Comparteix aquest article