Prepara la celebració perfecta

En el dia crucial, volem que tot surti bé. Són molts els detalls que hem de cuidar perquè l’esdeveniment resulti del nostre gust, en l’aspecte més personal passant pel vestuari, el maquillatge, el pentinat i les joies; i en l’organització aspectes que van de la decoració a les flors, la música o el transport. Però de totes aquestes decisions, sens dubte la més important que definirà la celebració és una. Triar l’establiment adequat.

Per a aquest dia singular, ja sigui un casament, una comunió, un bateig o qualsevol altra trobada familiar, contracta l’espai que millor satisfaci les teves necessitats dins del teu pressupost.

Un dels criteris als quals solem prestar més atenció és la ubicació i l’entorn, ja que en aquesta era de xarxes socials els nostres records són públics i volem un lloc bonic on plantar un photocall. La qualitat de la cuina és un altre factor essencial; d’un bon menú depèn la satisfacció dels teus convidats. La professionalitat de l’equip amb qui pactis, la varietat de serveis que t’ofereixin i les comoditats extra que vagin més enllà del càtering, són altres elements a considerar. Una bona comunicació us ajudarà a que tot s’acabi desenvolupant com tu desitges i gaudiu del dia perfecte.

La Glorieta Hotel Restuarannt

www.hotellaglorieta.cat

973 35 10 45
Restaurant de Cuina Catalana.

Comparteix aquest article