La Garoinada porta el gust de mar a la taula

13 restaurants i 5 allotjaments participen en la campanya gastronòmica

Palafrugell es troba immers en la campanya gastronòmica d’hivern per excel·lència, La Garoinada. Fins al 24 de març, els 13 restaurants participants oferiran un menú consistent en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre Catxoflino o un plat alternatiu diferent en cada establiment, unes postres de crema, aigua, vi i cafè. Tots aquests menús estaran maridats amb vins del celler Espelt, amb un preu total que va dels 50 als 65 euros.

Paquets de cap de setmana

Com ja és habitual, també s’ofereixen diferents fórmules per passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, a més d’una sortida en vaixell d’època. Així mateix, també és podrà gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a divendres. 

D’altra banda, els allotjaments regalaran un talonari de tiquets per visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Garoines a l’aquarel·la

Aquest any el disseny del cartell de la campanya l’ha realitzat la palafrugellenca Paula Garcés, que ha tramés la seva visió de la garoina a través d’un cartell fet a llapis i aquarel·la. Garcés està al capdavant de Virya Project, un espai multidisciplinari on convida a connectar amb un mateix a través de l’art, el cos i les emocions.

Establiments participants a La Garoinada 2024

Restaurants: L’Arc, Centre Fraternal i Xadó (de Palafrugell); El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc); El Balcó de Calella, El Càntir-H. Alga, Gelpifish, La Bella Tere i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella de Palafrugell) i Es Portió-H. Hostalillo (de Tamariu).

Hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella de Palafrugell), El Far i Llafranc (de Llafranc).

Ajuntament de Palafrugell

C. Cervantes, 16

17200 Palafrugell

Tel. 972 61 31 00 / 606 67 56 81 / 608 92 87 82

www.garoinada.cat

premsa@palafrugell.cat

Comparteix aquest article