Alma Festival: El festival superb de Barcelona

No es pot demanar més. L’Alma Festival torna a superar-se amb un cartell de grans artistes internacionals que delectarà els amants de la millor música. Sheryl Crow, Alice Cooper, Take That, Jamie Cullum, James Blunt i Marisa Monte encapçalen el programa que en total ofereix una quinzena de cites entre el 24 de juny i el 21 de juliol.

Aquesta cita incomparable, per la qualitat de les actuacions i pel fantàstic marc on es desenvolupen, al Poble Espanyol de Barcelona, ens deixarà moments irrepetibles. És un format perfecte per gaudir de cada espectacle (i que també permet fer caliu abans dels concerts, a l’acollidor ‘Village’ gastronòmic), d’artistes molt esperats des de feia anys i d’alguns dels quals serà l’única oportunitat de veure’ls a casa nostra.

Llegendes del rock i bandes icòniques del pop s’aplegaran en aquesta edició de l’Alma Festival, al costat de grans figures del folk, els ritmes urbans o la música brasilera, en un cartell que abarca diversitat de gèneres amb un punt en comú d’excel·lència i transgressió. Entre d’altres, hi actuaran també Queens of the Stone Age, GIMS, Valeria Castro, Vetusta Morla, Babasónicos o Cat Power, aquesta darrera fent un homenatge al mític concert de Bob Dylan del 1966. Com aquests de l’Alma, plens de bones vibracions, ens duran experiències memorables l’estiu vinent.

CALENDARI 
 – Sheryl Crow: 24 de juny. – Alice Cooper: 28 de juny. – Take That: 13 de juliol. – Jamie Cullum: 14 de juliol. – James Blunt: 17 de juliol. – Marisa Monte: 18 de juliol. I molts més.

Alma Festival:
Del 24 de juny al 21 de juliol 
al Poble Espanyol 
Entrades ja a la venda a: 
almafestival.info/barcelona 
Instagram i X: @alma_festival. Facebook: @almafestival.info 

Comparteix aquest article