Epizen, el teu destí a Andorra

Aquest hivern, Epizen es guarneix perquè puguis viure la màgia de l’epiNadal. A més tenim més serveis, noves marques i una varietat de restaurants per a gaudir amb família i amics.

A Carrefour trobaràs joguines per a tota la família, com també una àmplia varietat de productes frescos i especials nadalencs perquè preparis els millors àpats d’aquestes festes. Al restaurant cafeteria Bon Appétit, situat a la primera planta de Carrefour, els clients també podran degustar una àmplia carta de menjars i begudes per esmorzar, dinar o berenar. Aquest Nadal, el restaurant disposarà d’una carta amb plats especials per aquestes dates. També tindran l’opció de complementar l’oferta de restaurants amb Las Muns i Mc Donald’s.

I per als amants de la tecnologia, a la segona planta del centre trobaran la botiga d’IO: Electro & Home, amb els millors preus d’Andorra. A la mateixa planta també s’hi ubica l’òptica d’Iblú, amb les millors marques d’ulleres i revisions oculars gratuïtes. I per a aquells que vulguin regalar o fer compres de moda tenim les botigues The Project, Lefties, Sprinter i Tezenis. Per a vestir la teva llar visita també la botiga de Textura, i per acabar de completar les teves compres, descobreix els millors perfums a Primor i els millors cosmètics a la farmàcia Mallol.

T’esperem a Epizen! El teu destí a Andorra!

Comparteix aquest article