Epizen, el teu destí a Andorra

Aquesta tardor, Epizen és el teu destí a Andorra, perquè tenim més serveis, noves marques i activitats per a tota la família.

Renova l’armari per a ells amb les noves col·leccions de tardor hivern. Estil, comoditat i elegància s’uneixen en cada peça que trobaràs a The Project, l’espai d’Epizen reservat per a la moda d’home i nen. Des d’abrics a jerseis, pantalons i samarretes, tenen el que necessites per lluir a la moda aquesta temporada. La nova col·lecció també ha arribat en tèxtil de la llar. Ja sigui per a una habitació infantil com per a adults, els millors estampats els trobaràs a Textura.

El centre recentment també ha incorporat nous serveis, com la càrrega de vehicles elèctrics, un dels més de 15 serveis gratuïts que té el centre. També s’ha obert una nova terrassa al Mc Donald’s, i en els pròxims mesos s’obrirà un Rodi Motor Services, on els clients podran aprofitar per a fer un canvi de pneumàtics o una revisió mentre fan les seves compres.

T’esperem a Epizen! El teu destí a Andorra!

Comparteix aquest article