El goig de l’HOTEL CASA CEREMINESpot ser teu

Sentiràs que tʼapoderes de la història en creuar la porta de Casa Ceremines. Ocupar les senyorials estances palpant el mobiliari dʼèpoca, enjogassar-te al deliciós jardí, tal com ho feia la família que a finals del segle XIX va erigir enmig del camp de lʼEbre, al poble de Xerta, aquesta singular finca modernista. Queda-tʼhi una nit per sentir-ne lʼencís i, si te nʼenamores, podràs repetir per sempre
(perquè la propietat sʼha posat recentment a la venda).
El primer que captiva dʼaquest petit hotel és la rebuda tan gentil i càlida dels hostalers. En el recorregut per les instal·lacions tʼexplicaran els fasts que rememoren les parets i voltes de pedra. Et conduiran per les alegres escales, nervi troncal de lʼedifici, cap als set dormitoris, cadascun dʼells dotat de personalitat pròpia.
No és fàcil triar-ne un! Cada habitació és una delectació per als sentits, amb espais amplis i assolellats, saletes i recàmeres, vestides amb cortinatges i papers pintats. Sense renunciar a cap comoditat actual, ja que estan equipades amb aire condicionat i wifi. Els banys reflecteixen igual sumptuositat i en ells podem trobar aixetes revestides en or o una veritable banyera amb potes.
Copsa cada detall, des dels vitralls policromats als mosaics hidràulics, les motllures dels sostres o les fustes nobles. És un viatge en el temps, a la història de la família Martí, indians que van fer fortuna al Nou Món i convertits en burgesos van remodelar aquest edifici dʼabans de lʼany 1500 per convertir-lo en el que és Casa Ceremines avui, expressant la seva fascinació pel Modernisme i per les modes que absorbien als seus viatges a París.
Sent la llampada dʼaquella època, també en el luxe dels espais comuns de lʼhotel com lʼimpressionant saló moblat a lʼestil isabelí, lʼelegant biblioteca o el jardí de 1.200 m2 amb piscina.
Lʼhotel Casa Ceremines és únic en la seva espècie. Els seus actuals propietaris lʼhan restaurat i conservat perquè gaudeixis dʼuna experiència romàntica plena de meravelles. Irrepetible… tret que decideixis allargar-hi la teva estada.

Habitacions dobles des de 77€/nit www.casaceremines.cat
Telèfon 977 47 36 64 / 609 15 50 77 c/ Teresa, 14
Xerta (Baix Ebre)

Comparteix aquest article