A l’octubre, torna el suquet de peix a Roses

La campanya gastronòmica dedicada al suquet de peix de Roses ha esdevingut un clàssic , que promociona i posa en valor la restauració local i els productes autòctons com són el peix fresc de Roses i els vins de l’Empordà.

Nascut de la cuina tradicional dels pescadors, el suquet de peix de Roses s’ha reinterpretat de cent maneres diferents, segons el peix emprat, el costum o també, les maneres d’innovar en aquest plat tan versàtil. 

Enguany, a la campanya del Suquet de Peix hi participen 13 restaurants que  proposen uns menús molt complets i variats. Els restaurants participants són els següents:

AVENIDA – BITÀKORA – CA LA VALERIA – EL MIRADOR DE L’ALMADRAVA – EL TRULL – FALCONERA – CAL NEGRE – LA CALA – L’ÀNCORA – RISECH –  ROC FORT – SA BRASA – SUMAC. 

Aquests menús es podran degustar del 27 d’octubre al 5 de novembre i són una mostra de la  versatilitat d’una recepta d’arrel tradicional. .                                                              

Els restaurants participants, com a principals prescriptors dels productes de proximitat, recomanen  el  vi apropiat de la DO Empordà per a acompanyar els seus menús. D’aquesta manera, maridant els productes del mar i de la terra, es pot assaborir tota l’essència de l’Empordà. 

La campanya es publicitarà  a mercats locals i de de proximitat: Empordà, Garrotxa, Ripollès, Catalunya, Andorra i al Sud i centre de França . S’adreça principalment a un públic interessat a descobrir i gaudir de la bona gastronomia, que sap apreciar el bon ofici dels nostres xefs. Enguany   coïncideix amb les vacances de Tots Sants en que Roses rep un important nombre de visitants.

La bona gastronomia és un important reclam per venir a gaudir de l’encant de la tardor a Roses i del seu excepcional patrimoni cultural, natural I gastronòmic.

Tota la informació sobre els restaurants participants i els menús detallats  es troba al portal web de Turisme de Roses: www.visit.roses.cat i també en els tríptics que es distribuiran a la Oficina de Turisme i a diversos establiments de Roses.

Comparteix aquest article