Restaurant Siam Shiki, un viatge a Àsia sense sortir de Caldea

La cuina asiàtica ens fascina!

Tots els que compartiu aquesta passió preneu nota de la deliciosa proposta del restaurant Siam Shiki, al cor del Principat d’Andorra. Els delicats plats de la tradició japonesa i l’explosió de sabors de la cuina tailandesa s’han unit a un local que està ubicat a un lloc paradigmàtic: la torre de Caldea.

Diuen que passar el dia a l’aigua obre la gana, així que res de millor que culminar la sessió bombollejant amb una altra experiència que et farà pessigolles al paladar.

Imagina un viatge gastronòmic per les delícies de la cuina oriental, com les tempures, els teri-yakis, els nigiris o el sashimi tan típics del Japó, o les amanides, sopes, curris, carns i mariscs a l’estil “thai”. Fa venir l’aigua a la boca!

Et costarà decidir-te entre els plats de l’àmplia carta del Siam Shiki, que compta amb opcions vegetarianes i saludables. Una forma ideal de satisfer la curiositat és que demanis el seu famós ‘vaixell’, que et posa a taula les millors especialitats. D’aquesta manera tu i els teus acompanyants podreu fer un tast de tot.

Saps que et sents especial quan t’apropes a la torre de Caldea, la silueta més icònica del país dels Pirineus.

El famosíssim spa i centre termolúdic és la cita ineludible per a rematar els dies d’esquí i compres amb una pausa relaxant. Però no podràs evitar sentir una mica d’enveja pels que viuen a Andorra tot l’any, ja que ells tenen el Siam Shiki a l’abast cada dia.

Doncs aquesta és la nostra recomanació: si estàs a prop, ves-hi sempre que puguis. I quan vegis el perfil triangular de la torre de Caldea recorda que a la primera planta t’hi espera l’experiència fenomenal del restaurant Siam Shiki. Sabors diferents a un lloc singular.

Restaurant Siam Shiki
Parc de la Mola, 10
1a planta de Caldea
Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra)
Tel. (+376) 89 18 89
www.caldea.com

Comparteix aquest article