SUQUET DE PEIX ROSES EL MAR AL TEU PLAT

Roses: un entorn per assaborir

El port de Roses disposa d’una llarga tradició de pesca i és el principal port pesquer de la Costa Brava, que proveeix diàriament de peix fresc, marisc i mol·luscs, elements fonamentals de la seva famosa oferta gastronòmica. Durant tot l’any, exceptuant els períodes de veda, generalment els divendres, es fan visites guiades al port i a la llotja de peix.

A finals d’octubre se celebren, de nou, les jornades gastronòmiques del Suquet de Peix, que és el plat més emblemàtic i tradicional de Roses, tot i que permet moltes i diverses interpretacions, reflectides en els suculents menús que ofereixen els restaurants participants.

Enguany, la campanya gastronòmica del suquet de peix de Roses serà del 21 d’octubre a l’1 de novembre, quan la tardor ja convida a menjar calent. Tretze restaurants ofereixen menús a preu tancat, cadascun amb la seva versió del suquet. Àpats que, per si sols, ja justifiquen desplaçar-se fins a Roses a gaudir d’un dia memorable amb la família o els amics.

L’EMPORDÀ, TERRA DE VINS

L’acompanyament ideal del suquet no podia ser un altre que els excel·lents vins produïts sota la Denominació d’Origen Empordà. Blancs, rosats, negres i caves, segons la preferència de cadascú, segur que són un encert. La feina dels cellers de l’Empordà cada any és més reconeguda amb guardons i bones crítiques dins del món de l’enologia. Recomanem visitar el web: www.doemporda.cat, on els cellers i establiments de la Ruta del Vi DO Empordà proposen diverses activitats enoturístiques.

PARTICIPA EN EL SORTEIG

Estigueu atents al sorteig que organitzem a la nostra pàgina de facebook: www.facebook.com/visitroses a principi d’octubre: podeu guanyar una degustació de dos menús amb suquet de peix en un dels restaurants participants en la campanya gastronòmica del suquet de peix de Roses 2022.

Trobareu tota la informació sobre els restaurants participants, els menús i les bases del sorteig de la campanya gastronòmica del suquet de peix de Roses 2022 al web www.visit.roses.cat.

Oficina de turisme de Roses

Av. de Rhode, 77 – 79
17480 Roses
972 25 73 31
turisme@roses.cat
www.visit.roses.cat

Comparteix aquest article