NATURA SOBIRANA

Vols viure tot el que hi ha per veure?

L’entorn privilegiat del Pallars Sobirà llueix a la tardor els seus colors més impressionants. Els tons que van dels marrons als vermellosos, passant pels ocres i els grocs, tenyeixen la comarca amb una estampa única que t’acompanyarà en tots els seus recorreguts.

Els sabors dels bolets a la taula i els sons de la fauna en els seus rituals d’aparellament completen un viatge de sensacions que omple de vida les muntanyes, valls i pobles de l’Alt Pirineu.

Un dels espectacles més increïbles que ens regala el Pallars Sobirà és la brama del cérvol. A les nits, matins i capvespres les femelles entren en zel i els mascles les intenten atreure cap als seus harems. Aquest ritual, que té lloc de mitjans de setembre a mitjans d’octubre, es pot observar des de diferents punts marcats per aconseguir la millor visió amb el màxim respecte a l’entorn possible.

El riu Noguera Pallaresa, un dels millors rius d’Europa en la pràctica d’aigües braves (ràfting, piragüisme, hidrotrineu…), és l’eix principal de la comarca i del turisme actiu, que aplega l’aigua dels diferents rius i barrancs que descendeixen per les valls que formen la comarca. Així que fins a la primera quinzena d’octubre encara et pots treure la pols i gaudir d’un esport d’aventura.

El Pallars Sobirà té el privilegi de comptar amb dos dels espais naturals més imponents de Catalunya, el parc nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici i el parc natural de l’Alt Pirineu, que durant totes les estacions de l’any congreguen persones de tot el país per gaudir de les rutes i activitats que s’hi poden practicar.

Si visiteu la comarca podreu descobrir racons extraordinaris, viure grans aventures, explorar la seva cultura i patrimoni i, per descomptat, gaudir dels allotjaments i restaurants que ofereixen una càlida acollida i una exquisida gastronomia.

El Pallars Sobirà té el privilegi de comptar amb dos dels espais naturals més imponents de Catalunya, el parc nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici i el parc natural de l’Alt Pirineu, que durant totes les estacions de l’any congreguen persones de tot el país per gaudir de les rutes i activitats que s’hi poden practicar.

Si visiteu la comarca podreu descobrir racons extraordinaris, viure grans aventures, explorar la seva cultura i patrimoni i, per descomptat, gaudir dels allotjaments i restaurants que ofereixen una càlida acollida i una exquisida gastronomia.

Oficina comarcal de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Camí de la Cabanera, s/n
25560 Sort
Tel. 973 621 002
turisme@pallarssobira.cat
turisme.pallarssobira.cat

Comparteix aquest article