VACANCES RODONES AL DELTA DE L’EBRE

Càmping Ampolla Playa

Si et fa falta desconnectar, poques destinacions t’ofereixen un pla tan complet com el Delta de l’Ebre. I el lloc clau on trauràs el màxim profit de les teves vacances, per la seva ubicació privilegiada a primera línia de mar, les seves instal·lacions i comoditats, té un nom: Càmping Ampolla Playa.

És l’elecció ideal per escapar-te en família.

Tant si t’allotges a algun dels seus 56 bungalous amb capacitat de 4 a 6 places (molts d’ells aptes per a mascotes), com a les parcel·les per a tendes, caravanes i autocaravanes, saps que tindràs tota la diversió i la relaxació allà mateix. Gaudiràs d’uns equipaments sensacionals, molts acabats de renovar, com el parc infantil amb tirolina, el camp multiesport de gespa artificial, les pistes de pàdel, el nou bar restaurant Bama beach club on t’esperen paelles amb arròs del Delta i còctels per a fer el chill-out amb vistes al mar; i, per descomptat, noves i grans piscines.

Tot complementat amb una oferta de natura i lleure insuperable, ja que el Càmping Ampolla Playa està ubicat al mateix parc natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.

Oxigena’t a la platja de més de dos quilòmetres de sorra verge que hi ha davant del càmping, o fent rutes en bicicleta, esports aquàtics i d’aventura, mirant els ocells i les postes de sol… Si ja t’hi imagines, vine! T’hi esperen unes vacances senzillament màgiques.

Càmping Ampolla Platja
Tel. 977 460 535
campingampolla.es

Comparteix aquest article