La Seu d’Urgell s’omple d’activitats i grans esdeveniments

La Seu d’Urgell i la seva comarca es converteixen en escenari de multitud d’ofertes culturals, algunes en les que fareu d’espectadors i altres en les que també hi podreu participar.

Durant els mesos de juny i juliol l’agenda de la ciutat i la comarca s’omple de propostes i cites de grans esdeveniments. Ben segur n’hi trobareu alguna que us cridarà l’atenció.

Insomni

Un programa d’activitats d’oci alternatiu per a joves, amb una trajectòria de més de 10 anys, ben consolidat en el calendari estiuenc de la ciutat i la comarca de l’Alt Urgell.

Ens proposen moltes i diverses disciplines com l’art, el benestar personal, el teatre, la música, la història, l’art, el joc…
http://agenda.laseu.cat/insomni

FeMAP

Un dels festivals que té lloc al Pirineu i que ens obre les seves portes durant els mesos d’estiu. El Festival de Música Antiga dels Pirineus, enguany celebra la seva 11a edició.

El festival s’inaugura l’1 de juliol en un marc immillorable, la Catedral de Santa Maria d’Urgell amb Musica Alchemica i s’allargarà fins al 21 d’agost.

Compta amb la participació de 21 grups i solistes de prestigi, 55 concerts que es realitzen en 38 municipis del Pirineu en espais singulars i amb molta història. El FeMAP, no només se centra en la música i en apropar els artistes de diversos països d’Europa al Pirineu, sinó que també aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint visites guiades, degustacions o activitats culturals incloses amb el preu de l’entrada. I sense oblidar la part més social del festival de la mà del FeMAP social, que acosta la música antiga a les persones més vulnerables. Per altra banda, també ofereix paquets turístics que combinen les entrades dels diferents concerts del festival amb allotjament.

Com a principal novetat, aquest 2022 neixen els Concerts amb Gust: 7 dels concerts de l’edició d’enguany es faran al migdia i oferiran un tast de productes km0 inclòs en el preu de l’entrada.
www.femap.cat

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu 2022

L’any 1976 se celebrava a Arsèguel (Alt Urgell) la primera Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, un esdeveniment cultural que aniria creixent i expandint-se, any rere any, fins a convertir-se en un festival de referència de la música d’acordió diatònic en l’àmbit europeu. Aquest 2022 la Trobada se celebrarà del 29 de juliol al 3 d’agost en diversos escenaris i poblacions. Així, el primer concert serà el divendres 29 als Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell, per traslladar-se durant el cap de setmana, el 30 i el 31, a Arsèguel i continuar el mateix 31 a la nit a Castellbò i l’1 d’agost a Puigcerdà, per concloure novament a la Seu d’Urgell, amb un concert el 2 d’agost i un altre l’endemà, dia 3. Està prevista la participació de músics i grups procedents de Catalunya, Aragó, País Valencià, Euskadi, Escòcia, Rússia, Irlanda, Moldàvia, Itàlia, Suècia, Colòmbia, República Dominicana i el Quebec. Una gran oportunitat per veure i escoltar en directe alguns dels millors acordionistes del món.

Ja veieu que no teniu excusa per no gaudir de l’àmplia oferta cultural programada per aquesta temporada. Tot ben amanit, si us ve de gust, amb un munt de propostes d’activitats a l’entorn natural per tots els gustos i totes les edats, com per exemple, les sortides guiades per la Seu i comarca, programades per tot l’any.
Reserva la teva plaça a:
www.turismeseu/rutes

A l’Alt Urgell hi ha tanta oferta com la que el visitant inquiet desitgi contemplar. Només cal estar atents, la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell us sorprendran!

Turisme de la Seu
C. Major, 8
25700 La Seu d’Urgell
+34 973 351 511

info@turismeseu.com
www.turismeseu.com

Comparteix aquest article