El record més divertit de les vacances – Nàutic Parc

Al mar t’esperen les experiències més emocionants que viuràs aquest estiu.

Amb Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre gaudiràs d’un ventall inacabable i sorprenent d’activitats de lleure marítim. Al llarg dels gairebé 100 quilòmetres de litoral que van de Salou fins al Delta de l’Ebre, el sinònim de diversió a la costa és Nàutic Parc.

T’has estirat a la tovallola. Mira al teu voltant.

T’has estirat a la tovallola. Mira al teu voltant. A la platja passen moltes coses, fixa-t’hi: aquell grupet que navega en catamarà, les rialles dels que fan esquí nàutic, wakeboard i motos d’aigua; uns altres sembla que volin dalt d’un parasailing; i entre les roques veus remar uns petits exploradors en caiac o en paddle surf, molt atents als peixets que els persegueixen. Doncs aixeca’t tu també i viu l’estiu!

Puja dalt d’un vaixell i omple’t de sensacions marineres. Amb Nàutic Parc podràs reservar un creuer i fer un passeig per la costa, o anar a practicar submarinisme, organitzar un sopar amb posta de sol des d’un veler o una excursió fins als paratges més recòndits o unes coves impressionants. Viuràs la Costa Daurada i Terres de l’Ebre des d’una perspectiva diferent.

Tu… i tota la família i els teus amics. Nàutic Parc et proposa activitats per a totes les edats i de tota mena, segons de quin humor estigueu avui: més aventurers, amb ganes de relaxar-vos, de viure una experiència gurmet…

I amb totes les garanties, sempre atesos per professionals i amb les màximes seguretats. La innovació està sempre present. Per exemple, ara pots reservar bona part de les activitats en línia, des del teu telèfon, amb confirmació immediata. Aquest estiu tens la diversió assegurada amb Nàutic Parc, arreu de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre!

Nàutic Parc
Tel. 977 35 35 92
691 518 761
www.nauticparc.com

Comparteix aquest article