Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Aquesta terra ho té tot!

Hi tens mar, amb més de 200 quilòmetres de litoral que ofereixen des de llargues platges de sorra fina i daurada fins a petites cales verges i recòndites. Hi tens un clima benèvol que convida a gaudir del territori tot l’any. I hi trobaràs una pila d’al·licients que la converteixen en una de les destinacions més completes de casa nostra.

Surt i explora la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Ideals per a les vacances en família, a les seves platges pots practicar infinitat d’esports i activitats aquàtiques que faran que els dies us passin volant. I on cada dia serà diferent, quan hi afegiu les moltes propostes de cultura, història i art i la deliciosa gastronomia, amb productes amb denominació d’origen.

Els paisatges se’t quedaran a la retina, especialment quan descobriu el Delta,

així com la natura i les muntanyes de l’interior. Monestirs ocults enmig de les serralades, rutes de senderisme i bicicleta i poblets pintorescos, amb un blau profund al fons. Les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada són el paradís arran del mar.

Comparteix aquest article