Un pas de gegant

Un pas de gegant

L’empresa més gran d’Andorra està a punt de fer un pas de gegant

L’Emblemàtic establiment Pyrénées Andorra celebra el seu 75è aniversari amb una expansió sense precedents i una aposta per les marques de moda exclusives, la digitalització i la sostenibilitat

Pyrénées Andorra celebra enguany el seu 75 aniversari. La tercera generació d’aquesta empresa familiar ha aconseguit situar el grup entre les companyies més rellevants del Principat.

A les seves diferents divisions de negoci -Pyrénées té presència als sectors del comerç, l’automoció, la restauració, la distribució, el financer i el de serveis, entre d’altres-, pròximament s’hi afegirà un nou projecte que tindrà un fort ressò: l’obertura d’un gran centre comercial a prop de la frontera hispano-andorrana que durà per nom Epizen.

Aquesta inauguració coincidirà amb el desplegament arreu del país d’una nova cadena de supermercats de proximitat, conjuntament amb Carrefour i Ametller Origen, així com amb la participació en empreses tecnològiques. Per tot plegat, el grup viurà un creixement extraordinari, passant dels 1.200 treballadors actuals als prop de 2.000 previstos per a finals del 2022.

Pyrénées és la companyia més gran del país i el referent del luxe i l’exclusivitat al Principat. Pyrénées és la destinació perfecta per als amants del turisme de compres i per a ells ha desenvolupat un pla comercial que ha comportat una profunda renovació de la seva oferta. Per exemple, només en l’últim any Pyrénées ha incorporat més de 100 marques de prestigi als sectors de la moda, complements, bellesa i cura personal. A més, a mitjans de 2021 va adquirir l’estendard del luxe Gallery, que té una boutique a l’avinguda Meritxell (el carrer més conegut i important per al ‘shopping’ i nervi d’Andorra), un espai propi als grans magatzems i un ‘marketplace’ de productes de luxe Farfetch, de reconeixement mundial.

Així doncs, l’emblemàtic establiment de Pyrénées és el lloc on trobar totes les novetats i el bon gust en moda, sabates, esports, complements i articles per la llar. Les marques més exclusives: Ganni, Diane Von Furstenberg, Mes Demoiselles, Isabel Marant Étoile, Yves Salomon, Mou… A més de noms populars com Hugo Boss, Calvin Klein, Diadora, Converse, Recycled, North Sails, Pedro Gómez, Karhu, EA7, Munich o Xouxou; en llenceria Intima Cherry, Belcor, Lia, Mey, Bestform, Proof, La Nouvelle… I per als més joves, Tutto Piccolo, Zippy, Lagerfeld, Jack & Jones, Carrément Beau, Karinú, Bonjour Bebé, The Marc Jacobs, Oli & Carol, Kenzo Kids i Baby…

No existeix un univers més ple d’emocions. Pyrénées és el paradís de les compres, presencials o en línia, i els seus grans magatzems són una visita obligada a Andorra la Vella. Però el Grup Pyrénées és molt més i la revolució que ha posat en marxa per a aquest 2022 es deixarà sentir a moltes més àrees.

La tecnologia, l’R+D i la digitalització conformen un dels pilars estratègics de Grup Pyrénées, transformacions que s’estan duent a terme amb l’objectiu de liderar el comerç electrònic al seu territori i amb vocació internacional.

Un altre eix de la seva filosofia empresarial és la sostenibilitat. Andorra és un dels països més motoritzats del món, ara es troba immers en un procés de transformació elèctrica i Pyrénées encapçala aquest canvi de la mobilitat, representant a automobilístiques com BMW o Mercedes-Benz.

I amb tots aquests elements ha assolit Pyrénées la fita de complir 75 anys al servei dels seus clients. Compromesa sempre amb la innovació, la solidaritat (a través de la Fundació Jacqueline Pradère), l’esport (patrocinant l’equip del pilot de Moto GP Alex Rins) i la qualitat. Descobriu l’experiència del millor ‘shopping’ a la vostra propera visita a Andorra.

Comparteix aquest article