PARADÍS 365

Vallnord – Pal Arinsal és més que una estació d’esquí. És un ressort on gaudir de la neu i la natura amb tots els seus colors, perquè obre els 365 dies de l’any.

Amb l’accés principal a l’estació en telecabina situat a només 6 quilòmetres del centre de la capital, l’estació ofereix una gran varietat de serveis i activitats pensades per a tothom, en grup o per a tu sol, i per a qualsevol edat.

Les instal·lacions són del més alt nivell: acolliran la Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra, del 14 al 16 de gener de 2022.

Llisca pels seus 63 quilòmetres de pistes i gaudeix de totes les comoditats que ofereix.

Pal és l’àrea més familiar i propera al centre d’Andorra.

Apta per a tots els nivells, la màgia dels seus boscos està a l’abast de tota la família i amics. Grans emocions esperen a grans i petits a les diferents àrees infantils, les escoles d’esquí i als Baby Club o a les activitats complementàries com el nou simulador d’esquí virtual, el parc de cordes, el nou circuit d’orientació d’Explor Games, la tirolina Big Zip o les noves motos de neu elèctriques MoonBikes…
Per la seva banda, Arinsal és territori freestyle amb un ambient juvenil a l’Snowpark, un dels més reconeguts d’Europa i amb mòduls i línies per a tots els nivells.
També podràs fer excursions diürnes i nocturnes amb raquetes de neu i a practicar l’esquí de muntanya.

Gastronomia d’alçada
L’estació proposa un gran nombre de restaurants amb espais confortables. Entre baixada i baixada, trobaràs més de 20 establiments on fer l’aperitiu, des d’un mos i un beure a la nova foodtruck o perquè t’hi entaulis tranquil·lament.
Els sopars d’alta muntanya són els favorits de molts clients. I des d’aquest any, la nova experiència gastronòmica multisensorial “Nocturna” s’afegirà a la llista de desitjos. També podràs organitzar una excursió amb raquetes, buggies o moto de neu per anar a fer l’àpat. Al final del recorregut t’espera alta gastronomia amb ingredients de proximitat i en un entorn alpí de luxe!

Obert tot l’any
Quan marxa la neu, l’estació es converteix en el Mountain Park on us divertireu fent mil activitats diferents en un entorn idíl·lic.
Les pistes es transformen en un dels Bike Park més coneguts del món amb més de 50 quilòmetres de descens i més de 1.000 metres de desnivell. Pots iniciar-te o millorar la teva tècnica a la Bike School, o llogar una e-Bike elèctrica. Un bike park que enguany tornarà a organitzar una prova de la Copa del Món de BTT en les modalitats de Descens i Cross-country els propers 12 a 17 de juliol de 2022.
I a més, rutes de senderisme i running. De fet, l’estació organitza del 23 al 31 de juliol de 2022 l’SkyRace Comapedrosa, cursa de trail running que forma part de les sèries mundials, i l’SkyRace Series, que discorre per les valls i camins del Parc Nacional del Comapedrosa i enguany també serà el torn dels Campionats del Món Juvenils de TrailRunning.

Neu, natura i aventura
A l’hivern, Vallnord – Pal Arinsal és des de fa dècades una de les estacions d’esquí més emblemàtiques de tot el Pirineu. La resta de mesos, és el lloc on omplir-te del verd de l’alta muntanya i que carreguis l’energia. Sempre, amb activitats i serveis per a famílies i grups, perquè gaudir de l’entorn i les instal·lacions sense haver de preocupar-vos de res, només haureu de trobar prou hores per gaudir de tot el que us oferim. El paradís té nom i obre 365 dies a l’any, Vallnord-Pal Arinsal.

Vallnord – Pal Arinsal
La Massana
Principat d’Andorra
Tel. (+376) 878 001 (Pal)
Tel. (+376) 878 002 (Arinsal)
clients@vallnord.com
www.vallnordpalarinsal.com

Comparteix aquest article