JOANETES, MÉS DE 30 ANYS DE PESSEBRE VIVENT

L’Associació de Veïns de Joanetes en representació de gairebé més de 400 persones participants, moltes dels quals treballen des de fa setmanes en fer possible aquest gran espectacle de memòria viva i tradició.

A Joanetes vivim poc més de 300 persones i ens hi involucrem tots, petits i grans. Entre tots presenten mig centenar d’escenes pròpies de Nadal però, sobretot, de la tradició pagesa de la nostra terra al llarg d’un recorregut de gairebé un quilòmetre pel poble i el seu màgic entorn natural.

A Joanetes ja fa més de trenta anys que s’hi representa un dels pessebres vivents amb més arrelament i tradició de tot Catalunya.

HORARIS
25 de desembre a les 7 de la tarda.
26 de desembre, 1 i 2 de gener a les 6 de la tarda.

L’estel més gran del món

Un element especialment simbòlic i molt bonic per aquestes dates és el muntatge de l’estrella il·luminada més gran del món i la podreu trobar a Joanetes. Es troba inscrita en el llibre dels Rècords Guinness i cada any la gent del pessebre la instal·la al cim de la cinglera de Santa Magdalena. Ho fem unes setmanes abans de Nadal i cada nit il·lumina la Vall d’en Bas de manera espectacular. Si la seguiu, us portarà al cor de casa nostra i del nostre Naixement: benvinguts!

Pessebre de Joanetes
www.pessebrejoanetes.org

Comparteix aquest article