EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES DEL 4 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER

Ja tenim aquí el moment més màgic i esperat de l’any.

Les festes de Nadal ens porten a fer un respir en l’atrafegada vida escolar i en les rutines del dia a dia, i ens endinsen en un calendari ple d’activitats meravelloses, de tradicions i de novetats a dojo.

Els minairons arriben a la Seu, alegres i esvalotats. Estan presents pertot i en totes les activitats. Els trobareu pels carrers, a l’escola i al mercat, als escenaris i a les botigues, sempre disposats a fer-vos passar una bona estona. Són unes setmanes de propostes contínues. Gaudiu-les!

Activitats infantils i juvenils

Els nens i nenes són els protagonistes de la programació del Món Màgic de les Muntanyes. Des de l’Ajuntament hi hem treballat molt per crear escenaris i esdeveniments que us facin gaudir d’allò més, des del carrer, des dels equipaments municipals i també des de casa, amb propostes com l’app del joc dels minairons i la recepta de la galeta màgica, que aquest any és de xocolata!

El 12 de desembre, els més petits podran anar a buscar els tions al bosc al Pla de les Forques, i el 24 de desembre, participar en el tradicional Tió de la Freita al Parc del Cadí, on es trobaran minairons, escrofus, música en directe i l’escalfor de la màgia de la nit.

El dia 5 de gener, al matí i al vespre, atents que arriben els Reis Mags d’Orient. Prepareu les vostres cartes!

Per als més joves, proposem l’Escape Room City la Seu Art. Els i les joves de la Seu tenen una missió especial i molt important: descobrir l’art amagat de la Ciutat.

La màgia del comerç i l’hostaleria
Estigueu atents: els minairons i la fada del Quer s’han colat a les façanes i als aparadors de les botigues de la Seu! Mireu quin us agrada més!

Entre l’1 de desembre i el 5 de gener, tots els tiquets de compra dels establiments de la Unió de Botiguers de la Seu participen en un sorteig de premis en vals de compra o targetes regal, que es podran bescanviar en qualsevol comerç associat.

A partir del dilluns 4 fins al dijous 27 de desembre, suma’t a la recollida de joguines noves, no deixem cap infant sense il·lusió.

També les pastisseries, fleques i establiments alimentaris de la Ciutat participen en la campanya Sabors Màgics, oferint-vos tastar el dolç i el salat del Món Màgic de les Muntanyes.

I els minairons també seran presents en els establiments adherits a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Busqueu els sucrets i feu-ne la col·lecció.

Sortiu i gaudiu de la cultura!
Sortiu i gaudiu de les propostes culturals del Món Màgic de les Muntanyes, n’hi ha per a tots els gustos i per a totes les edats: màgia, teatre, música i espectacles de carrer!

El dissabte 4 de desembre, a la Pista polivalent del recinte esportiu, els joves podran gaudir d’un concert de versions de WASA Corporation i Mon DJ. Diumenge 5, la Catedral de Santa Maria acollirà el ja tradicional concert d’Orgues de Ponent i del Pirineu; el dimecres 8 de desembre, un espectacle familiar a Sant Domènec: la Filomena se’n va al mercat, a càrrec de la companyia Els Ministrils del Raval. I el dia 12, el Mag Lari ens visita amb l’espectacle Un Nadal amb Mag Lari, a la Pista Polivalent del recinte esportiu.

I el plat estrella, l’espectacle més participat: el Rescat dels Minairons. Més de 70 actors i actrius de la Seu, dirigits per Joel Pla i l’Escola de Teatre, ens oferiran la versió teatral escrita per Agustí Franch, de la història del Tió de la Freita.

La ruta dels Tions
Sereu capaços de recórrer en un sol dia tots els tions de la Seu? N’hi ha catorze! Seguiu la ruta que us proposem al programa i visiteu-los. Els hi agrada molt sortir a les fotos!

La Seu màgica
La Caseta del Món Màgic, el Racó dels desitjos, el Bosc màgic, l’escenografia del Rescat, l’Espai de la Música, Joc de Troncs i l’Indret màgic de les associacions. Llocs molt especials i decorats per persones de la Seu, on durant totes les festes no pararan l’alegria, la màgia i els somriures. Descobriu-los, els dies 19, 23 i 26 de desembre, i 2 i 6 de gener!

L’espectacle inaugural
Aixequeu el cap i mireu al cel: veureu centenars de llums que correran amunt i avall i ens faran gaudir de les imatges més màgiques. Un espectacle de drons que ens deixarà bocabadats. El dissabte 4 de desembre, al camp de sorra del Dr. Peiró. No falteu!

La cançó del Picarol
Els amics del Duet Daura han creat la cançó del Picarol, que podreu escoltar a Ràdio Seu, a les escoles i a molts llocs més! Us atreviu a cantar-la i fer-la servir com a banda sonora de les vostres felicitacions nadalenques? Feu un vídeo de 10-15 segons, i esmenteu @monmagiclaseu.

Nosaltres us compartirem!

Cal reserva prèvia per participar en algunes de les activitats. Consulteu el programa a turismeseu.com

Turisme de la Seu
C. Major, 8 · 25700 La Seu d’Urgell
+34 973 351511
www.turismeseu.com
info@turismeseu.com

Comparteix aquest article