TERRASSES D’EMPRIVAT

Andorra s’està transformant. Ha sigut sempre terra d’oportunitats, capaç de reinventar-se i evolucionar al ritme dels temps.

Avui, està prenent embranzida com a pol de l’economia global i digital. Molt aviat al seu skyline s’hi afegirà una silueta icònica per aquesta nova era: les Terrasses d’Emprivat.

Es tracta d’un conjunt de tres torres, de 10, 15 i 20 plantes, que Profinca comercialitza al centre d’Escaldes-Engordany.

Cal dir que el Principat no ha sigut mai un país de gratacels, per tant les dimensions del conjunt ja indiquen la singularitat d’aquest projecte. Seran els primers edificis que rivalitzaran en alçada amb la famosa torre de Caldea i per això s’ha posat tota la cura a cada detall, perquè està clar que Terrasses d’Emprivat estan destinades a convertir-se en l’edificació més emblemàtica dels pròxims anys.

Com ha de ser viure a aquestes torres?

Es preguntarà tothom que les contempli. La qualitat dels materials i el refinament dels acabats salten a la vista. Les comoditats hi són implícites: espais funcionals, aprofitament energètic per aerotèrmia, climatització, sòl radiant, cuines equipades, àmplies zones comunes…

Els privilegiats que les habitin gaudiran una perspectiva molt més completa que des del carrer. Perquè tots els pisos s’han dissenyat per esdevenir un símbol de lluminositat i modernitat i estan envoltats de terrasses perimetrals, d’entre 11 i 32 m2, amb grans envidraments i vistes panoràmiques. Per alguna cosa el projecte duu Terrasses al nom.

I és que impacta guaitar la vall d’Andorra. Constatar com s’ha pogut desenvolupar una ciutat tan vibrant al cor dels Pirineus, rodejada de muntanyes colpidores. Doncs atalaiar-ho des d’aquests balcons serà encara més impressionant. Adonant-se que enmig de les llums, la tecnologia i el luxe, un forma part del signe d’aquest temps.

Terrasses d’Emprivat serà un lloc ideal per a tindre un negoci a Andorra, sigui un local comercial o un despatx.

Estar en ple centre d’Escaldes i ben a prop de llocs com el termolúdic, centres mèdics, l’hospital N. S. de Meritxell… fa que Terrasses d’Emprivat sigui un emplaçament ideal per a tota mena de negocis.

El complex ofereix dues plantes comercials de 3.500 m2 en total, sumant la superfície de 1.987 m2 de la primera planta comercial i els 1.529 m2 de la segona, amb possibilitats múltiples. Mentrestant, s’hi ha destinat una tercera planta a despatxos, que poden ocupar diferents mides fins al total de 1.482 m2. On voldria situar el seu despatx o estudi un odontòleg, advocat, fisioterapeuta, arquitecte, oftalmòleg o qualsevol altre professional liberal o sanitari amb ganes de treballar en un entorn únic?

Terrasses d’Emprivat són una destinació insuperable, amb elevat trànsit comercial i construcció de tan alt nivell com la cridanera silueta que destacarà per a tots els visitants.

Aquesta illa urbana està emplaçada a la zona més elevada i de prestigi del Clot d’Emprivat. Dona a l’enclavament entre l’avinguda Nacions Unides, l’avinguda de la Constitució, l’avinguda Consell de la Terra i el carrer Copríncep François Mitterrand. A més està a prop i equidistant de Caldea i el carrer comercial Vivand.

Podrà obrir a qualsevol lloc la seva botiga o despatx. Però si busca la distinció, la qualitat i la millor situació (recordi: “Location!”), li presentem el pròxim destí del seu negoci: Terrasses d’Emprivat.

PROFINCA
Av. Meritxell, 78 Ed. Rotonda
Andorra la Vella
Tel. (+376) 73 66 03
profinca@profinca.ad
profinca.ad

Comparteix aquest article