THE EMBASSY. A ANDORRA UNA JOIA BRILLA COM TU

Puja al cel. Converteix-te en l’estel més resplendent. Com?

Baixa a terra, segueix el camí fins al punt que més llueix: el nou edifici Diamant d’Andorra la Vella. Allà s’hi troba el concepte més innovador de shopping de luxe del país dels Pirineus.

Entra a The Embassy i exalta els teus sentits.

Descobreix el món fascinant de la joieria més actual i exquisida. Escolta el tic-tac precís de les màquines perfectes que s’exposen a la rellotgeria. Embolcalla’t amb les aromes dissenyades a mida al saló perfumeria. O deixa que els sabors de l’espai gastronòmic et sadollin de plaer..

Ho pots viure tot en un mateix lloc. Les tres plantes de The Embassy a l’edifici Diamant estan consagrades a la creativitat i al luxe.

Aquest projecte culmina la trajectòria de Suïssa Joiers, la nissaga més emblemàtica al Principat després de sis generacions dedicades a la joieria, un bagatge professional que ara recullen Rosa Pons i les seves filles Meritxell i Mireia. Són alquimistes, ja no de l’or o les fragàncies, sinó de les sensacions. Van voler crear un espai que sintetitzés els valors de Suïssa Joiers al llarg de les dècades: la categoria dels articles i el tracte al client excepcionals; i que fos un bàlsam reparador on refugiar-se del brogit d’Andorra, una bombolla on sents la calma tan bon punt passes les seves portes.

La calma i, oh!, les emocions! Impossible evitar que se t’acceleri el pols davant dels dissenys de les millors marques de la rellotgeria suïssa i de la joieria italiana i francesa.

Complaent-te amb els perfums d’autor de marques independents reconegudes, un viatge olfactiu que et connecta amb els teus records i emocions més profundes. O quan perds la noció del temps envoltada d’amics, compartint les delícies del xef Nandu Jubany.

Aquesta és la promesa de The Embassy: despertar a un somni epicuri. Quan pugis a Andorra, fixa’t en una silueta que ressalta a l’Avinguda Meritxell, al cor de la capital; és la façana de l’edifici Diamant, amb les seves línies de vidre tallat finament. Captiva a l’instant. Però les veritables joies hi són al seu interior. I la més lluent de totes ets tu.

The Embassy
Av. Meritxell, 31
Andorra la Vella
Tel. (+376) 80 63 50
theembassystore.ad

Comparteix aquest article