HOTEL CAMPRODON. HISTÒRIA, CONFORTABILITAT, GASTRONOMIA I PAISATGE

Els seus orígens es remunten a principis del segle XX, quan es va crear l’hotel per acollir a la burgesia barcelonina que ja des del XIX va escollir Camprodon per estiuejar i que va fundar entitats de referència com el Casino.

Els propietaris originals van ser els membres de la família Rigat, que l’any 1914 van decidir ampliar la seva fonda i van inaugurar l’hotel dos anys més tard.

S’hi van allotjar personatges importants de la política i la cultura catalanes, des del president Francesc Macià

fins a l’escriptor Josep Maria de Sagarra, el poeta Joan Margall (que hi va anar pel seu viatge de noces) i un nét d’Isaac Albéniz, el pintor Alfons Alzamora, entre molts d’altres.

La direcció de l’Hotel, és a càrrec de la família Costejà, que va assumir la gestió el 1980, ha anant millorant les seves intal·lacions buscant l’equilibri entre l’encant de l’establiment amb els serveis de modernitat i confortabilitat que exigeixen els clients.

Un tres estrelles amb encant
L’Hotel Camprodon compta amb 40 habitacions ben equipades, entre les estàndards, superiors, júnior suites i familiars, algunes de les quals amb terrassa sobre el jardí. L’Hotel Camprodon disposa de servei de restaurant amb cuina casolana tradicional a partir de productes de la vall.

L’hotel disposa de diferents salons que permeten oferir fins a 300 places per a Casaments, banquets, trobades i esdeveniments.

L’establiment també compta amb un gran jardí amb piscina, que està oberta durant els mesos d’estiu,

serveis de relaxació i estètica, aparcament, sala de reunions i celebracions, a més d’una terrassa amb vistes a l’emblemàtic Pont Nou. L’estada a l’Hotel Camprodon és un plaer inoblidable.

La Vall de Camprodon
Des de Camprodon es poden descobrir els indrets més emblemàtics de la Vall, amb poblets com Llanars, La Roca, Vilallonga del Ter, Tregurà, Setcases, Molló, Rocabruna o Beget. També es pot arribar fàcilment a la Vall de Núria, amb el seu santuari i el tren cremallera, així com a Ripoll, capital de la comarca, i Olot, amb els seus volcans i la Fageda d’en Jordà.

Hotel Camprodon
Plaça Dr. Robert, 3
17867 Camprodón
Tel. 97274 00 13
info@hotelcamprodon.com
www.hotelcamprodon.com

Comparteix aquest article