IMPULSA EL PALLARS!

Lacampanya audiovisual “Impulsa el Pallars!” s’adreça als mateixos pallaresos per tal que gaudeixin de la rica oferta turística que ofereix el Pallars Jussà.

És una aposta per reforçar el missatge dels valors turístics lligats a la qualitat, l’autenticitat i la sostenibilitat que transmet el Pallars Jussà i que són elements que aprecien tant els mateixos pallaresos i pallareses com els visitants.

Allotjaments, restaurants i activitats necessiten més que mai la implicació dels pallaresos per a poder continuar oferint experiències autèntiques i de qualitat,

que ajuden a gaudir amb tots els sentits de la natura, els paisatges i els productes de casa. Es tracta d’una aposta per a tornar a valorar el que tenim a prop, revisitar els paisatges i participar en les activitats que estan a l’abast.

L’audiovisual, disponible a les xarxes socials del Pallars Jussà i a la web turística www.pallarsjussa.net ,

inclou imatges d’algunes de les experiències turístiques que es poden realitzar al territori durant tot l’any, i algunes específiques d’hivern com poden ser les activitats de neu.

El Pallars Jussà porta treballant des de fa uns anys una estratègia de dinamització turística basada en la col·laboració publicoprivada, la valorització dels seus recursos, la creació de producte turístic i l’impuls de projectes estratègics sota l’òptica del turisme sostenible.

En són exemples la certificació del Pallars Jussà el 2020 amb Green Destinations, la qual fomenta els valors de sostenibilitat; les iniciatives provades El Cinquè Llac i Gratitud Pallars www.gratitudpallars.cat on es dona a conèixer totes les possibilitats de retorn al territori per part dels turistes que ens visiten; o la campanya col·lectiva Vine al Pallars, viu el Jussà www.viujussa.cat que dona a conèixer totes les activitats que es poden fer durant tot l’any al nostre territori.

La campanya Impulsa el Pallars! neix a la darrera trobada de la Taula sectorial de turisme del Pallars Jussà celebrada el passat desembre i l’ha desenvolupat el Consell Comarcal.

Per a informació turística de totes les activitats que podeu fer la Pallars Jussà contacteu amb l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc.

Epicentre, centre de visitants del Geoparc.
Passeig del Vall, 13
25620 Tremp
973 65 34 70
epicentre@pallarsjussa.cat
www.pallarsjussa.net/ca/epicentre

Comparteix aquest article