EL RIPOLLÈS, TOT EL QUE ARA NECESSITES, MÉS A PROP DEL QUE ET PENSES!

Molt més a prop del que et penses trobaràs un territori amable, envoltat de natura diversa i frondosa,

guarnida amb un patrimoni històric de renom i amb propostes per aptes per a tothom i per a tots els gustos. És molt a prop de Barcelona i Girona, i fàcilment accessible amb cotxe, autocar o tren. El Ripollès t’espera perquè hi visquis la teva història!

Quan vinguis, descobreix el Parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser.

Contempla els Pirineus des de quasi 3.000 metres i fes cim a alguns dels pics emblemàtics de Catalunya. Imagina’t treure’t les botes després d’una bona travessa i torna-te-les a posar gaudint de la nostra gastronomia més autèntica. Una cuina amb el toc especial del nostre producte local, certificat amb una marca de garantia que acredita una qualitat excepcional i l’elaboració de proximitat.

Al Ripollès també t’hi espera una infinitat d’opcions per gaudir juntament amb els teus en contacte amb la natura.

Hi trobaràs parcs d’aventura i parcs d’animals amb els quals redescobriràs la natura i connectaràs amb l’essència el medi. També tenim centenars de quilòmetres de rutes de senderisme i bicicleta, a més de les vies verdes, acompanyades d’un pilot d’idees perquè oblidis què és l’avorriment!
I sabies que el Ripollès és territori de llegendes i mites com el del bressol de Catalunya? Viatja fins als orígens medievals de la nació. Descobreix monestirs on des de fa més de 10 segles s’hi escriu la història del país. Arreu hi trobaràs patrimoni llegendari amagat per racons encara per descobrir. T’hi apuntes?

Amb tot això, no t’oblidis de Vallter 2000 i Vall de Núria.

Totes dues estacions de muntanya amaguen infinitat de possibilitats. A l’hivern, pistes d’esquí per passar un gran dia amb amics o família. I quan el bon temps retira el mantell blanc de les muntanyes, les propostes no et pensis que s’acaben! Puja amb el telecadira de Vallter fins al naixement del riu Ter. I des d’allà, en dies clars, observa el Mediterrani des de 2.500 metres d’altitud! I quan vagis a Núria, no t’oblidis d’agafar el telefèric i contemplar una de les valls més emblemàtiques del Pirineu català des d’una perspectiva excepcional.

Vols més motius per visitar-nos? Escalada, vies ferrades, trail running, bicicleta de tot terreny, cicloturisme, pobles amb encant, patrimoni, capvespres màgics i dies sense presses… La nostra terra és, sens dubte, un lloc on perdre’s per retrobar-se. Tenim tot el que ara necessites, més a prop del que et penses. Vine al Ripollès i viu la teva història al Pirineu.

Consell Comarcal del Ripollès
Carrer del Progrés, 22
17500 Ripoll
Tel. 972 70 32 11
Fax. 972 70 26 54
www.ripolles.cat

Comparteix aquest article