EL SAT TEATRE CENTRE DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Com en anteriors cicles, el SAT de Sant Joan de les Abadesses aposta per l’impuls de la cultura de qualitat a la vila.

Tot i l’estat de pandèmia i les dures mesures sanitàries i de confinament, no es vol deixar de banda la possibilitat de portar i programar espectacles professionals i oferir actes de cultura presencial per a aquests mesos.

El cicle continua oferint un ventall ampli de cultura i proposa tres actes, un per a cada mes: des del teatre fins la música passant per un espectacle de caire familiar.

S’enceta el cicle amb l’espectacle que es va suspendre per la Festa Major passada: Una tarda amb en Joan Pera, un monòleg del més que conegut actor.

Seguirà el mes de març amb l’espectacle familiar de màgia a càrrec del Mag Lari.

I tancarà el cicle amb l’apartat musico-teatral ELLES, literatura i música dita i cantada per dones, un teatre de petit format dirigit per Jordi Fité que ja ha tingut molt èxit amb anteriors edicions. Aquesta vegada, va a càrrec de l’actriu Mariona Ribas i la cantant Marina Prades, acompanyada al piano per Artashes Aslanyan.

Amb aquests cicles, i sempre seguint les mesures sanitàries més estrictes, el SAT lliuta amb aquesta època de confinament i pretén deixar enrere aquest tancament i poc contacte presencial en els actes culturals.

Una tarda amb Joan Pera

Sigui el que sigui, Joan Pera posa en perspectiva la seva vida en un text carregat d’humor tendre i entranyable, on desgrana el seu punt de vista murri davant tot el que l’envolta.

Una mirada original i única del panorama teatral català, un veritable mite sempre vigent.

En una funció de one man show, Pera ens conduirà per tots els viaranys del riure menys truculent. Un cant al goig de viure.

Oficina de turisme de Sant Joan de les Abadesses
Plaça de l’Abadia, 9
17860 Sant Joan de les Abadesses
Tel. 972 72 05 99
Fax: 972 72 05 60
www.santjoandelesabadesses.cat
turisme@santjoandelesabadesses.cat

Comparteix aquest article