LA GAROINADA

Palafrugell perpara una nova edició de la campanya gastronòmica de La Garoinada, l’edició 2021 es celebrarà del 14 de gener

i s’allargarà fins al 20 de març, amb la voluntat de repetir l’èxit assolit en edicions anteriors.
Després dels bons resultats de les últimes edicions i amb la bona salut que presenta la campanya gastronòmica, des de l’àrea de Promoció Econòmica es considera que “el creixement dels últims anys és conseqüència del bon temps a nivell climatològic de la temporada, amb un hivern extremadament suau, i també gràcies a la repercussió aconseguida a través de la difusió i les xarxes socials, de manera que l’estratègia comunicativa s’ha demostrat com a totalment encertada”.

En aquest sentit, també cal destacar que “la campanya és molt ben valorada pels usuaris, no només pel producte, també pel tracte rebut als establiments.

Aquest fet s’ha visualitzat a les xarxes socials on han crescut les fotos i els continguts compartits sobre la campanya gastronòmica”. D’aquesta manera, la Garoinada es consolida com un atractiu turístic i gastronòmic clau per a la vila, contribuint a la desestacionalització del turisme amb els beneficis que això comporta per al teixit empresarial i comercial de Palafrugell.

Cal destacar també que al llarg dels anys, els restaurants que han participat en aquestes 30 edicions de La Garoinada han vetllat per la sostenibilitat del producte central d’aquesta campanya (les garoines). Aquests restaurants sempre han tingut un comportament exemplar i respectuós amb les garoines, cosa que es reflecteix en l’adquisició exclusiva a mariscadors professionals i autoritzats i servint-les només durant els dies que dura la campanya.

Oficina de turisme de Palafrugell
Avinguda Generalitat, 33
17200 Palafrugell
+34 972 30 02 28
turisme@palafrugell.cat
www.lagaroinada.cat

Comparteix aquest article