FIGUERES T’ESPERA, GAUDEIX DE LA CIUTAT DE L’EMPORDÀ

Ciutat de patrimoni:

Visita els museus de la ciutat: el Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i l’exposició temporal del moment ‘Pintar, crear, viure. Dones artistes a l’Alt Empordà (1830-1939)’ i el Museu del Joguet de Catalunya. No et perdis tampoc el Castell de Sant Ferran, la fortalesa del s.XVIII més gran d’Europa!

Ciutat comercial:

Passeja pel centre comercial a l’aire lliure, on trobaràs des de comerç local fins a franquícies internacionals.

Ciutat gastronòmica:

Cada dimarts, dijous i dissabte, descobreix dels productes agroalimentaris empordanesos al mercat de Figueres! També podràs assaborir la gastronomia del territori i el vi i oli DO Empordà als restaurants de la ciutat.

Nadal a Figueres

Trobareu el Mercat de Nadal a la Rambla fins al 24 de desembre, on es venen objectes nadalencs, productes agroalimentaris, plantes i avets.

La ciutat presenta una espectacular il·luminació nadalenca i inclou llums únics al món

inspirats en les postals de Nadal que Salvador Dalí enviava cada any als seus amics i coneguts, únics al món, i que podeu descobrir amb les visites guiades gratuïtes els dies 5, 8, 12, 19, 27 de desembre, i 2 i 9 de gener a les 18 h (reserva obligatòria a turisme@figueres.org o 972 503 155). Enguany també s’ha programat un mapping de llum a la façana del Teatre Municipal El Jardí, amb diversos passis els dies 6, 7 i 8 de desembre.
Tampoc us perdeu les visites guiades gratuïtes ‘Entramuntanades. Dones altempordaneses que han fet història’, cada diumenge fins al 10 de gener, a les 12 h (reserva obligatòria a turisme@figueres.org o 972 503 155).

Oficina de turisme de Figueres
Plaça de l’Escorxador, 2
17600 Figueres
972 50 31 55
visitfigueres.cat
turisme@figueres.org

Comparteix aquest article