EL FORFET PLUS+ DE GRANDVALIRA

EL FORFET PLUS+ DE GRANDVALIRA: Pagament només pels dies esquiats, amb descomptes i sense passar per taquilles

En un moment d’imprevisibilitat com l’actual,  Grandvalira i Ordino Arcalís ofereixen als seus esquiadors una solució: una modalitat de forfet de temporada de pagament per ús

Es tracta del Forfet Plus+, un producte de contractació online i que s’entrega físicament a taquilles un sol cop.

És recarregable de temporada en temporada, es pot renovar online i anar directament a pistes sense passar per taquilles.

El Forfet Plus+ ofereix la solució de fer el pagament amb el primer pas per les portes d’accés al remuntador i evitar passar més per cap punt de venda. A més, premia amb un descompte del 15% respecte al preu del forfet diari, a partir del segon dia d’ús en una mateixa estació.

Com la resta de forfets, el Forfet Plus+ és personal i intransferible i funciona com una mena de Teletac.

S’adquireix una sola vegada. A partir d’aquí, ja no cal passar per taquilles, cada dia d’esquí es cobra de manera automàtica, directament, a la targeta de crèdit vinculada al forfet.

Aquest forfet és vàlid per a tota la temporada 2020-21 i permetrà accedir de manera il·limitada a tot Grandvalira i a Ordino Arcalís per esquiar de manera més àgil i econòmica.

L’usuari del Forfet Plus+ podrà consultar el seu consum introduint les seves dades i la clau d’accés al seu compte MyGrandSki.

Diàriament, trobarà informació extra, com ara el desnivell acumulat durant el seu dia d’esquí. Amb el Forfet Plus+ també s’obtindrà un 5% de descompte en alguns dels serveis d’estació a Grandvalira i a Ordino Arcalís (Escola d’esquí i snowboard, restauració, lloguer i botiga). El Forfet Plus+ només es pot comprar al web de Grandvalira Resorts.

Andorra, una destinació segura

Andorra és el segon país del món que més proves ha fet per controlar casos de COVID-19. Es practicaran tests al personal dels dominis esquiables, així com a treballadors del sector turístic i del comerç per garantir la seguretat de la població i la tranquil·litat dels turistes i visitants. Tots els comerços i locals estan implementant les mesures d’higiene i seguretat necessàries per garantir la seguretat, aplicant les directives i recomanacions de les autoritats sanitàries. Existeixen avisos de seguretat als nuclis urbans, ja que es confia en què tothom actuï per protegir als visitants i als treballadors. Es recomana respectar aquestes normes si continuen vigents durant l’hivern.

Grandvalira
Informació general
+376 891 800
www.grandvalira.com

Comparteix aquest article