LA SEU D’URGELL ET SORPRENDRÀ

PELS SEUS RACONS

La Seu és una ciutat amb més de dos mil anys d’història. Des de la construcció de la primera catedral, ja al segle VI, és la seu de l’important i històric bisbat d’Urgell. La ciutat d’Urgell ha tingut una activitat creixent que ha deixat innombrables signes dels diferents temps pels quals ha passat. Passejant pels carrers històrics del centre pots trobar multitud de detalls, racons i edificis monumentals que constitueix en una autèntica lliçó d’història des de l’època romana fins als nostres dies.

El patrimoni monumental de la Seu d’Urgell, amb la catedral de Santa Maria, única catedral romànica conservada íntegrament a Catalunya, el claustre i l’església de Sant Miquel i el Museu Diocesà, la situen entre les ciutats més importants de tot el Pirineu.

Deixa’t sorprendre i sigues testimoni dels dos mil anys d’història escrits pels racons de la ciutat.

PEL SEU PAISATGE

La Seu d’Urgell, ubicada al cor del Pirineu i centrada entre els dos parcs naturals més grans de Catalunya: el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí – Moixeró. Per això, aquesta privilegiada vila és un punt de sortida ideal per a visitar tots dos parcs i recórrer camins i senders. L’oferta et permetrà recórrer diferents rutes a peu o en bicicleta. Rutes que són de diferents tipus i nivells. De ben segur, n’hi ha una per a tu.

Deixa’t portar pel ritme natural d’aquestes terres i aquests paratges. Relaxa’t i gaudeix amb tots els sentits dels beneficis d’un entorn ric i privilegiat.

PER LES POSSIBILITATS QUE T’OFEREIX

Si el teu estil és participar activament i descobrir noves emocions, la Seu és el teu destí ideal. Podràs practicar ràfting, piragüisme, BTT, senderisme, córrer amb karts, volar en parapent o practicar el golf… amb les primeres nevades calçar-te uns esquís i practicar esquí nòrdic a les estacions de Sant Joan de l’Erm o Tuixent – La Vansa o bé anar a ‘caçar’ bolets ara que comença la tardor.

Deixa’t portar i viu experiències úniques i inoblidables.

PEL TREBALL DE LA SEVA GENT

L’oferta culinària compta amb una gran varietat d’establiments. En tots els casos, l’èxit està assegurat perquè la cuina del Pirineu està fonamentada en la qualitat de la matèria primera i els productes autòctons.

A la comarca, gaudim tot l’any de productes làctics, gràcies a les D.O.P. i als petits productors artesans, molts d’ells reconeguts internacionalment.

Deixa’t sorprendre, aquí, el producte ecològic i artesà no és una moda. És la manera de viure i d’entendre la gastronomia de la gent del país.

PER LA SEVA HOSPITALITAT

L’oferta hotelera i comercial és igualment àmplia, el tracte familiar, proper, és l’autèntic segell de qualitat del sector hostaler i comercial de la comarca gràcies al qual sempre seràs un client únic i et sentiràs com a casa. Deixa’t cuidar.

COM A NOSALTRES CADA MATÍ

Perquè a la Seu trobaràs allò que t’esperes però també moltes coses que ni t’imagines. Perquè la Seu, a part de tenir una catedral romànica única, de trobar-se al peu del parc natural més gran de Catalunya i de comptar amb les instal·lacions olímpiques del Parc del Segre, s’hi amaguen un munt d’ofertes culturals, gastronòmiques, esportives i lúdiques com no t’havies imaginat mai.

Tant si fa fred com si fa calor, practica turisme de proximitat.

Viu experiències úniques i inoblidables…

LA SEU D’URGELL
ET SORPRENDRÀ!

… i aquesta temporada, quan vinguis a la Seu d’Urgell, fes-te una #seufie en família i guanya un cap de setmana a la comarca.

Pots consultar les bases al nostre web: www.turismeseu.com
#seufie
#turismeseu
#laseudurgell

Turisme de la Seu d’Urgell
C/ Major, 8
25700 La Seu d’Urgell
Tel. 973 351 511
info@turismeseu.com
www.turismeseu.com

Comparteix aquest article