THE SHOPPING MILE, LA PERLA DE LES COMPRES A ANDORRA

Una bona notícia pels amants de les compres:

The Shopping Mile, la zona comercial de Meritxell, Vivand i Fener Boulevard a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, s’ha reactivat a ple rendiment i amb el propòsit de que en ell visquis un estiu inoblidable.

“El que volem és que a les nostres avingudes comercials hi passin coses cada mes”, ha anunciat la presidenta de l’Associació Eix Central, Sònia Yebra, en reprendre les activitats un cop superat el confinament, a mitjans de juny. Allà s’hi han abordat les iniciatives que es duran a terme durant els propers mesos. S’està preparant un calendari d’esdeveniments per rellançar el turisme de compres.

L’entitat que participa a la gestió de The Shopping Mile posa l’accent

a dues prioritats, que són la qualitat dels serveis i oferir la millor experiència als clients. Fites que són senyera d’una zona amb dècades de tradició i esperit de renovació constant.

Estem parlant d’un dels espais comercials a l’aire lliure més singulars d’Europa, que en poc més de quilòmetre i mig (d’aquí el nom de “milla”) condensa una fenomenal oferta de compres, oci i cultura, al cor d’un paradís natural com és el Principat d’Andorra. En un instant, en un agradable passeig, podem saltar de variats establiments de moda, tecnologia o esport, a restaurants, grans magatzems, un pol artístic com el Museu Carmen Thyssen o les boutiques més selectes de luxe i delicatessen.

Un matí o una tarda de compres és el colofó obligat

a una estada a Andorra. Hi tenim tot allò que volem per fer vacances aquest estiu. Als cims, l’aire pur dels Pirineus. I a The Shopping Mile, mil irresistibles sorpreses, darrera de cada aparador.

www.theshoppingmile.com

Comparteix aquest article