NOU MERCER HOTEL TORRE DEL REMEI

Propera obertura del nou Mercer Hotel Torre del Remei, luxe contemporani a La Cerdanya

Situat a Bolvir, a tocar del Parc Natural Cadí-Moixeró i envoltat d’un jardí de tres hectàrees amb arbres centenaris, el Mercer Torre del Remei és l’innovador hotel 5*GL de La Cerdanya. La Torre del Remei és un palauet modernista de 1910 projectat per Calixto Freixa -arquitecte deixeble de Gaudí-com a regal del banquer Agustí Manaut a la seva filla.

Fa més de 25 anys, la casa pairal va ser convertida en un hotel de luxe. I ara, respectant la seva essència i la serena bellesa de l’entorn, Mercer Hoteles ha adequat la propietat per adaptar-la al luxe contemporani que caracteritza la marca.

Un refugi de luxe

Aquest refugi de luxe està format per 24 exclusives habitacions i suites de somni. Les estances han estat acuradament reformades amb un disseny d’interiors refinat, incorporant modernes comoditats per l’absolut confort dels hostes.

El Mercer Hotel Torre del Remei és una icona de l’hostaleria de luxe que posa a disposició dels seus clients unes instal·lacions exclusives, com una agradable sala de lectura o una piscina exterior climatitzada

La cuina de Carles Gaig

Amb diverses dècades a la primera línia de l’alta gastronomia, Carles Gaig és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus col·legues. El xef trasllada la seva cuina d’autor de Barcelona a La Cerdanya per continuar conquerint els comensals al Restaurant Gaig del Mercer Hotel Torre del Remei, amb la seva elegància i sobrietat de sempre.

Mercer Hotel Torre del Remei
Camí del Remei, 3
17539 Bolvir, Girona
Tel. +34 972 88 37 40
reservas@mercertorredelremei.com
www. mercerhoteltorredelremei.com
www.mercerhoteles.com

Comparteix aquest article