CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Platja d’Aro, al cor de la Costa Brava és un destí turístic de primer ordre,

on s’hi respira modernitat i cosmopolitisme, dinamisme i futur. La seva oferta comercial, d’allotjament, d’oci i de restauració és d’alt nivell. La seva vila d’interior, Castell d’Aro, és història i tradició, encant i enyorança medieval, un conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. I encara resta per descobrir el nucli de S’Agaró un espai d’equilibri entre arquitectura i natura en un turó esberlat sobre un mar fet de cales petites, estretes i pedregoses i embolcallat suaument per un camí de ronda que esdevé passeig.

La seva façana marítima de Platja d’Aro és un indret de somni.

Els amants de la natura i els espais oberts hi trobaran platges de grans dimensions i petites cales per descobrir. Aquest estiu per garantir el gaudi de tothom s’hi creen diverses zones amb càlculs d’aforament per ser-hi estades còmodes i segures, gràcies també a l’acompanyament d’un equip de 35 informadors ciutadans i turístics i de 24 socorristes que garantiran el servei de salvament. Al centre urbà hi haurà noves zones exclusives per a vianants, més aparcaments gratuïts, espais més amplis per a les terrasses de cafeteries i restaurants, i també diversos punts amb dispensadors públics de gel hidroalcohòlic.

Un estiu per preparar la maleta i emocionar-se,

per contemplar una estona el mar o trobar el vermut més bo que mai. Per notar les pessigolles de les onades, conèixer la nostra història o sentir com tot d’una el temps s’atura. Per relaxar-se en una terrassa o gaudir d’allotjaments de primer nivell. Pot caminar per un camí de ronda, observar ocells o caminar fins a una font entre boscos mediterranis. Per descobrir l’emoció d’un parc aquàtic, d’aventures o d’atraccions. Pot veure una pel·lícula, per tornar a fer esport o per gaudir de la família. Quan va ser l’última vegada que vas viure una primera vegada? Aquest estiu n’hi haurà una, dues, tres o moltes altres, més a prop que mai.

Oficina de Turisme de Platja d’Aro
Verdaguer, 4 · T 972 817 179
turisme@platjadaro.com
www.platjadaro.com
@platjaroturisme

Comparteix aquest article