EL FESTIVAL ISAAC ALBÈNIZ DE CAMPRODON COMPLEIX 35 ANYS

Un dels festivals més prestigiosos en el món de la música clàssica torna a Camprodon.

Amb diferents espais i mesures d’acord amb la normativa de la situació per la Covid-19. Pel que fa al Festival, aquest any els concerts es faran a fora, a la plaça del Monestir i serà d’entrada gratuïta. L’única excepció serà la interpretació de la integral de la Suite Iberia, el dia 13 d’agost, la qual es farà a dins el Monestir camprodoní i amb aforament limitat.

FESTIVAL Isaac Albéniz de Camprodon 2020

  • 5/07 Concert dels professors de Curs dedicat a 250 anys de Beethoven
  • 7/07 Concert dels Alumnes Premiats de l´any 2019
  • 26/07 Duo del Mar. A les 20 h. Marta Robles – Ekaterina Zaitseva 2 guitarres
  • 6/08 GUELAR Piano DUO 4 mans. A les 20 h. Larisa Loginova – Gennady Dzyubenko piano
  • 9/08 La Veu Mediterrani. A les 20 h David Alegret tenor, Josep Surinyac piano
  • 13/08 SUITE IBÉRIA. A les 20 h. Ruben Lorenzo piano

Després d’un any exposat al CaixaForum de Barcelona, ha tornat a Camprodon l’emblemàtic piano del compositor.

El passat 30 de gener, el mític piano del mestre Isaac Albéniz va tornar al Museu Albéniz de la vila, després d’una llarga temporada a Barcelona. L’instrument va ser cedit a l’entitat CaixaForum de La Caixa, per a l’exposició “Òpera. Passió, poder i política”.

Des de la regidoria de cultura de l’ajuntament se celebra que una peça històrica i cultural tan valuosa hagi estat exposada a Barcelona. Es considera que la cessió ha estat una oportunitat a través de la qual molta més gent ha pogut gaudir d’un dels objectes més destacats i preuats del passat i la cultura de Camprodon.

De fet, segons la premsa i l’organització de la mostra, el piano del compositor ha estat una de les peces protagonistes de l’exposició (juntament amb una de les partitures originals de Nabucco de Verdi). Viatjar al temps de la música clàssica sempre és un luxe i el Festival Isaac Albéniz de Camprodon n’és una oportunitat.

El festival s’imparteix el Monestir de Sant Pere, un lloc ideal per gaudir de la música clàssica.

Festival de Música Isaac Albéniz
972 74 00 10
isaac-albeniz@camprodon.cat
www.albeniz.cat

Comparteix aquest article